"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

joi, 16 februarie 2012

Ovidiu Hategan a arbitrat Lokomotiv Moscova-Athletic Bilbao 2-1


Asta-seara, Lokomotiv Moscova (Rusia) a reusit sa treaca de Athletic Bilbao (Spania), cu 2-1, in prima mansa a 16-imilor Europa League. Oaspetii au fost cei care au deschis scorul, prin Muniain (36’), gazdele egaland (61’) dupa un penalty acordat de arbitrul Ovidiu Hategan (foto). Faultat a fost Caicedo, iar Glushakov - cel care a marcat. Caicedo a devenit omul meciului, dupa ce a adus victoria rusilor, prin golul inscris in minutul 71.
Pe parcursul partidei, arbitrul roman a fost nevoit sa foloseasca de 4 ori cartonasul galben. Au primit avertismente: Maicon (9’), capitanul Torbinski (45’+1) si portarul Guilherme (90’) , de la Lokomotiv, respectiv Aurtenetxe (61’) - Athletic.

Jucatorii celor doua echipe au fost surprinsi de 6 ori in ofsaid - de patru ori oaspetii, de doua ori gazdele. Interesant este ca toate ofsaidurile au fost semnalizate (conform uefa.com) de catre Zoltan Szekely, asistentul de la linia 1. La cealalta linie s-a aflat Octavian Sovre. Alexandru Tudor si Cristian Balaj au fost arbitri aditionali, iar Sebastian Coltescu - rezerva. Neamtul Edgar Steinborn a supervizat prestatia brigazii, in timp ce de organizare s-a ocupat Kuanysh Kanapyanov din Kazahstan.
La ora de start a jocului (19:00 in Romania, 21:00 in Rusia), termometrul de pe stadionul “Lujniki” din Moscova arata “-8oC”.
Voi reveni, intr-un alt material, cu un colaj de imagini de la acest meci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu