"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 26 februarie 2012

Ovidiu Ioanitoaia, despre “Minciuna si prostie” in cazul reducerii baremurilor de arbitraj / Un material care nu trebuie ratat



Asa cum spuneam si cu alte ocazii, lumea a inceput sa se prinda de strategia unora dintre “oamenii de fotbal”, atunci cand vine vorba despre arbitraj. Dezinformare facuta cu buna stiinta, cu scopul de a monta opinia publica impotriva arbitrilor. De ce? Pentru a abate atentia de la adevaratele probleme ale fotbalului romanesc si de a scapa de o persoana foarte incomoda, care nu raspunde la “butoane”!


“Ba, fratilor, unde traim, ma? Nu mai avem simtul corectitudinii?”, declara presedintele Ligii, zilele trecute. Daca nu ati auzit declaratia, dati click aici, iar apoi cititi materialul lui Ovidiu Ioanitoaia, directorul Gazetei Sporturilor, aparut astazi pe site-ul publicatiei respective.

Iata un fragment din “Minciuna si prostie”:

“Cel care a dirijat campania anti-arbitri a fost vocalul preşedinte al LPF, portavocea conducătorilor de cluburi, majoritatea nemulţumiţi, unii chiar înfuriaţi. Ca să monteze opinia publică împotriva arbitrilor, Dragomir a mers pînă acolo încît, cabotin perfect, şi-a declarat surprinderea că un arbitru a ajuns să cîştige lunar, cruciţi-vă, români necăjiţi!, şi 12.000 lei!!! Fals, minciună sfruntată deoarece şeful Ligii a omis să menţioneze că din 4.800 de lei un arbitru suportă săptămînal toate cheltuielile de transport, de cazare şi de masă. La fel, şi pe cele legate de procurarea echipamentului, deplasarea la consfătuiri, plata vizei, a vizitei şi a tratamentelor medicale, a indemnizaţiei acordate preparatorului fizic personal etc., etc.”

Intregul material il gasiti aici. Va recomand sa-l cititi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu