"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

miercuri, 29 februarie 2012

S-au modificat baremurile arbitrilor / Un central va primi 1000 de dolari

Intrunit astazi, la Casa Fotbalului din Bucuresti, Comitetul Executiv al FRF a hotarat marirea baremurilor arbitrilor si asistentilor din Liga 1. Va reamintesc ca acestea fusesera injumatatite, la propunerea LPF.

"S-au schimbat baremurile. Pentru central va fi 1.000 de dolari, pentru cei doi asistenţi câte 700 de dolari, iar pentru cel de-al patrulea, rezerva, tot 700. Pentru rezervă e cam mare suma, dar dacă ne-au dat ei ce să fac, să le zic să ne dea mai puţin? Decât nimic, eu sunt mulţumit. Faţă de cum era am mai făcut un pas înainte. Până la urmă este o intrare într-o oarecare normalitate", a declarat Ion Craciunescu, conform MEDIAFAX.

Daca facem un calcul, dupa cursul BNR de astazi (1 USD = 3.2357 RON), rezulta ca un central va castiga aproximativ 3200 lei. Adica suma pe care o primea un asistent in turul campionatului. Interesant este ca rezerva si asistentii vor avea acelasi barem - 2265 lei. Din acesti bani arbitrii isi vor suporta cheltuielile de deplasare, cazare si masa, plus celelalte cheltuieli necesare pe parcursul anului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu