"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

marți, 21 februarie 2012

Cristi Balaj, numit purtator de cuvant al Sindicatului Arbitrilor / Vezi ce s-a mai discutat la sedinta SAFR


Asa cum va anuntam intr-un alt material, sambata a avut loc o intrunire a Biroului Executiv al Sindicatului Arbitrilor de Fotbal din Romania (SAFR). Pe langa problema aparuta in urma deciziei  Comitetului Executiv al FRF de a injumatati baremurile arbitrilor si asistentilor din Liga 1, s-au mai luat in discutie si alte aspecte care vizeaza activitatea sindicala. Dar iata cateva dintre ele:

* Prim-vicepresedinte al SAFR, baimareanul Cristian Balaj (foto) a fost numit si purtator de cuvant al acestei structuri. Practic, el va reprezenta sindicatul in relatia cu mass-media, urmand a exprima pozitia oficiala a SAFR fata de diverse probleme. Chiar in perioada urmatoare va fi emis un comunicat referitor la micsorarea baremurilor.

* Avand in vedere faptul ca, pana la 31 martie, fiecare judet urmeaza sa-si desemneze structura de conducere, s-a hotarat ca vicepresedintii SAFR sa se implice, ajutand la organizarea alegerilor.

* Luna aceasta urmeaza a fi deschis un cont bancar in care arbitrii (si nu numai) pot directiona 2% din impozitul pe venit.

* De asemenea, s-a discutat si despre cat de importantat este ca in sindicat sa se inscrie un numar mare de arbitri. Din punctul meu de vedere, de aici pleaca totul. Cu cat vor fi mai multi arbitri in sindicat, cu atat va creste forta acestuia. Asa ca, sfatul meu, daca nu vreti sa mai fiti calcati in picioare, inscrieti-va si luati atitudine! Fiti uniti! Pentru ca numai asa arbitrajul romanesc isi va capata respectul cuvenit. De voi depinde!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu