"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

miercuri, 29 februarie 2012

SAFR | Cristian Nica, ales presedinte al filialei Prahova (FOTO)


De la stanga: Oprea, Dumitru, Nica, Fratila, Amoraritei
Marti-seara, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti, arbitrii prahoveni au ales   conducerea fillialei SAFR din judetul “aurului negru”. Presedinte a fost desemnat asistentul FIFA Cristian Nica, iar vicepresedinte tot un asistent - Valentin Dumitru. Acesta din urma face parte din Lotul National (Liga 2), la fel ca si Mihai Amoraritei, respectiv Ovidiu Oprea (arbitri-Liga 2), alesi ca membri in biroul nou format.

Conform statutului SAFR, presedintele l-a numit secretar general al filialei Prahova pe Razvan Fratila, fost arbitru divizionar, in prezent observator judetean.


Sedinta a fost condusa de catre secretarul general al SAFR - colonelul (r) George Andrei. Pe langa acesta, in sala s-au mai aflat vicepresedintele SAFR Robert Nutu si Catalin Popovici (asistenti-Liga 3) - membru in Comisia de Cenzori a sindicatului. Toti trei sunt prahoveni, la fel ca si avocatul SAFR, Catalin Popescu.


3 comentarii:

  1. felicitari Nica, mult succes in continuare

    RăspundețiȘtergere
  2. e bine k a venit cristi insa il asteptam innapoi la cja k asa o sa avem si noi cei tineri sanse mai multe sa arbitram jocurile importante
    fortza cristi

    RăspundețiȘtergere