"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

vineri, 17 august 2012

Arbitrii straini revin in Liga 1 / Vezi la ce meciuri


“Comitetul de Urgenţă al FRF a aprobat astazi, vineri 17 august 2012, ca anumite jocuri din cadrul Ligii I, editia 2012 – 2013, să fie arbitrate de brigăzi de arbitri din străinătate”, se anunta intr-un comunicat postat, asta-seara, pe site-ul Federatiei Romane de Fotbal. Aceasta decizie a venit in urma solicitarii cluburilor: SC Vaslui, Rapid si Steaua Bucuresti.

Dar iata cum arata comunicatul intergral:


"Comitetul de Urgenţă al FRF a aprobat astăzi, vineri 17 august 2012, ca anumite jocuri din cadrul Ligii I, ediţia 2012 – 2013, să fie arbitrate de brigăzi de arbitri din străinătate, după cum urmează:

* La solicitarea clubului SC SPORTING CLUB SA VASLUI
-    SC SPORTING CLUB SA VASLUI – SC FOTBAL CLUB STEAUA BUCUREŞTI;
-    SC SPORTING CLUB SA VASLUI – SC FOTBAL CLUB RAPID BUCUREŞTI;
-    SC SPORTING CLUB SA VASLUI – SCS FOTBAL CLUB CFR 1907 CLUJ SA;
-    SC SPORTING CLUB SA VASLUI – SC DINAMO 1948 SA;

* La solicitarea clubului SC FOTBAL CLUB RAPID BUCUREŞTI SA
- SC FOTBAL CLUB RAPID BUCUREŞTI – SC FOTBAL CLUB STEAUA BUCUREŞTI;

* La solicitarea clubului SC FOTBAL CLUB STEAUA BUCUREŞTI SA , jocurile:
-   SC FOTBAL CLUB STEAUA BUCUREŞTI – SC SPORTING CLUB SA VASLUI;
-   SC FOTBAL CLUB STEAUA BUCUREŞTI – SC FOTBAL CLUB RAPID;
-  SC FOTBAL CLUB STEAUA BUCUREŞTI - SCS FOTBAL CLUB CFR 1907 CLUJ SA;
-   SC FOTBAL CLUB STEAUA BUCUREŞTI - SC DINAMO 1948 SA;
-   SC FOTBAL CLUB STEAUA BUCUREŞTI – SC FOTBAL CLUB PETROLUL SA;
-    SC FOTBAL CLUB STEAUA BUCUREŞTI – CS PANDURII LIGNITUL TÂRGU-JIU.

Toate celelalte 15 cluburi participante în Campionatul Naţional al Ligii I şi-au exprimat încrederea în Comisia Centrală a Arbitrilor condusă de Alexandru DEACONU şi în arbitrii români, refuzând să solicite brigăzi de arbitri din străinătate pentru ediţia de campionat 2012 – 2013.
În aceste condiţii, Federaţia Română de Fotbal apreciază încrederea acordată de către majoritatea covârşitoare a cluburilor din Liga I arbitrilor români şi îşi exprimă speranţa că aceştia vor dovedi la rândul lor că încrederea acordată este justificată şi că îşi vor demonstra valoarea prin prestaţiile lor, asigurând o desfăşurare normală a ediţiei de campionat 2012 – 2013.”

3 comentarii:

  1. Dupa ce l-au indepartat pe Craciunescu, delegarile se fac din nou peste capul CCA... Campionatul abia a inceput si deja 11 meciuri vor fi arbitrate de straini... Nu e cam mult?

    RăspundețiȘtergere
  2. :))) Va e frica unii de altii pentru ce ati facut in trecut, din cauza asta vreti arbitrii straini...De fapr asta a fost motivul inlaturarii lui Craciunescu, sa va faceti iar de cap

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci sa ceri la un meci Steaua-Pandurii arbitrii straini mi se pare o adevarata aberatie:)).Nu il chemam pe Webb sa ne arbitreze el Chiajna-Severin daca tot mergem pana acolo.Mi se pare o bataie de joc la adresa arbitrajului romanesc.

    RăspundețiȘtergere