"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 22 ianuarie 2012

Imagini cu Oprea, Nica si Dumitru, de la amicalul Petrolul-Juventus Bucuresti (3-0)

 

Ieri, Petrolul Ploiesti a intalnit divizionara secunda Juventus Bucuresti intr-un amical disputat pe stadionul “Ilie Oana”. Partida a fost oficiata de o brigada din orasul “aurului negru”, cu Ovidiu Oprea la centru si Cristian Nica, respectiv Valentin Dumitru - la liniile de margine.
In ciuda frigului si a lapovitei, in tribune au fost prezenti aproximativ 500 de spectatori. Gazdele au invins cu 3-0 (1-0), dupa ce oaspetii au ratat o lovitura de pedeapsa, la scorul de 1-0. 


De la stanga: V. Dumitru, O. Oprea si C. Nica

2 comentarii:

  1. Salutare Ionut,

    am vazut acum imaginile, multumiri pentru galerie si pareri de rau ca nu am fost acolo si eu. Imi poti spune daca ce vad eu in imagini este real...Cristi a devenit mai "alb" a se citi grizonat ? Daca este adevarat atunci imi pare bine ca m-am lasat de aceasta activitate (glumesc, o sa-mi para rau mereu !!!) .

    Cu respect,

    RăspundețiȘtergere
  2. @C. Apostol: Scuze pentru intarzierea cu care iti raspund. Dupa cum bine stii, arbitrajul este o activitate, de acum o meserie chiar, foarte frumoasa, dar si foarte solicitanta, care lasa urme... PS: N-a fost nici aparatul foarte bine reglat. ;)

    RăspundețiȘtergere