"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

joi, 26 ianuarie 2012

Decizie istorica: s-a introdus meseria de “Arbitru de fotbal”!


Cavalerii fluierului si steagului din Romania au primit o veste extraordinara: Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale a raspuns favorabil solicitarii CCA de a introduce in nomenclator meseria de “Arbitru de fotbal”. O realizare istorica a actualei comisii, chit ca multora nu le-a picat deloc bine. Numai daca ne amintim declaratia
data zilele trecute de catre un foarte important personaj din fotbalul nostru, referitoare la legalitatea sindicatului condus de catre Alexandru Tudor. Se invoca atunci tocmai lipsa din nomenclatorul de meserii a celei de arbitru de fotbal! Pai ce mai zicem acum, domnu…?! Ca demisia nu ne-o dam… Ce sa mai zicem, inghitim in sec si ne repliem, pentru a ataca din nou! Cu siguranta, asa vor face “oamenii de bine” de prin Liga I. Pentru ca se vede cu ochiul liber scopul lor. Doar ca acum se vor lovi de un zid, care nu va mai fi la fel de usor de sfaramat ca pana mai ieri. Imaginati-va doar ce ar insemna o greva generala la nivelul primelor trei ligi! Nu vreau sa ma gandesc ca arbitrii vor rata sansa de a se reunii intr-un sindicat puternic, care sa le reprezinte interesele. Dar pentru a fi puternic are nevoie de omeni cu atitudiene!

"E o mare victorie a CCA! Arbitrii isi doreau asta de patru ani de zile. E o decizie foarte importanta si din acest moment nu se vor mai juca ei cu arbitrii asa cum vor!", a declarat Ion Crăciunescu, presedintele Comisiei Centrale, conform gsp.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu