"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

miercuri, 18 ianuarie 2012

Cezar Muniz Fernandez fluiera primul “El Clasico” din 2012 / Real-Barcelona, in sferturile Cupei Spaniei


Messi, Ronaldo, Iniesta, Benzema, Guardiola, Mourinho… “Santiago Bernabeu”… Cupa Spaniei, sferturi de finala… Fotbal Adevarat!

Asta-seara, de la 23:00, prin intermediul celor de la DigiSport, romanii vor uita din nou de scandalurile mioritice, macar pentru doua ore. Cu siguranta, spectacolul ne va invada ecranele, facandu-ne sa visam ca intr-un viitor indepartat fotbalul va poposi si in Romania. Vorbesc de fotbalul adevarat.

Cele doua mari rivale, Real Madrid si Barcelona, se intalnesc in mansa I a sferturilor Cupei Spaniei. Onoarea de a conduce primul “El Clasico” din 2012 ii revine lui Cezar Muniz Fernandez. Un arbitru in varsta de 41 de ani, nascut in capitala Belgiei - Bruxelles.

Aflat pe lista FIFA din 2007, centralul de pe “Bernabeu” va fi ajutat de catre Jesus Calvo Guadamuro, Fermín Martínez Ibáñez si rezerva Pablo González Fuertes.

Impreuna cu primul asistent, Muniz Fernandez a condus celebrul meci Unirea Urziceni-Dinamo, din returul campionatului 2009-2010. Se intampla in etapa cu numarul 32, iar gazdele castigau cu scorul de 1-0. Va mai aduceti aminte, probabil, cat de suparati au fost dinamovistii pe intreaga brigada… Ca tot vor acum arbitri straini.

Foto:  Muniz Fernandez, tot la un meci intre cele doua rivale - Photo by Denis Doyle/Getty Images Europe (15 aprilie 2011)

Un comentariu:

  1. Nu mi-a placut cum a arbitrat.Adica au fost niste intrari pe care el le-a tolerat si nu a luat nici o sanctiune disciplinara.Nu mai vorbesc de faza lui Pepe la care Muniz era foarte concentrat sa dea un avertisment si nu a vazut ce a facut Pepe,plus lovitura de colt la care nici acuma nu imi explic cum nu a vazut-o.A fost meciul dificil insa nu la fel de dificil ca cel pe la arbitrat in 2011 atunci arbitrand mult mai bine.

    RăspundețiȘtergere