"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 22 ianuarie 2012

APEL UMANITAR | Un fost arbitru prahovean are nevoie de ajutor


Cristi - impreuna cu sotia si fetita
Fost arbitru in Campionatul Judetean Prahova, Cristian Sotir, se afla, de ieri, in coma, la sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean Ploiesti. Totul a plecat de la o simpla raceala suferita saptamana trecuta. Numai ca aceasta s-a agravat, ajungandu-se la encefalita virala. Tratamentul zilnic costa 2700 de lei (27 milioane lei vechi) si se va intinde pe o perioada de doua saptamani. Din pacate, familia nu are posibilitati financiare, acesta fiind motivul pentru care apeleaza la bunavointa oamenilor cu suflet. Orice suma e binevenita, indiferent de cat de mare este.
Cristi este fiul fostului jucator al Petrolului Ploiesti, Lucian Sotir - in prezent antrenor in cadrul Centrului de Copii si Juniori al aceluiasi club -, iar fratele sau, Andrei, este arbitru activ in campionatul judetean. In primavara lui 1994 am absolvit impreuna scoala de arbitri, in acea perioada fiind colegi la juniorii Prahovei Ploiesti. Cel care ne-a indrumat catre aceasta activitate a fost tatal sau, antrenorul echipei.
Pe 14 ianuarie, Cristian Sotir a implinit 34 de ani. Casatorit anul trecut, este tatal unei fetite de numai cinci luni.
Fac un apel catre toti arbitrii, si nu numai, sa fim alaturi de familia acestuia in momentele delicate prin care trece. Asa cum am spus si mai sus, orice suma este binevenita!

Sotia lui Cristi, Angelica Sotir, a deschis un cont la Banca Transilvania, in care pot fi depusi bani:

Titular: SOTIR ANGELICA

Cont: RO24BTRL03001201N71835XX

De asemenea, familia poate fi contactata la urmatoarele numere de telefon: 0721.731.458 (Lucian Sotir), 0721.370.291 (Sanda Sotir) si 0722845399 (Andrei Sotir).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu