"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 25 septembrie 2011

FUN | Bule fotbalistice… O noua rubrica pe ScoalaDeArbitri / O inaugureaza Nicolae Mitea si Vasile Turcu :)

Incepand de astazi, ScoalaDeArbitri inaugureaza o noua rubrica - ce are ca scop descretitul fruntilor. Ea se va numi “Bule fotbalistice” si va va oferi, saptamanal, vorbe de duh ale fotbalistilor, antrenorilor, patronilor sau ale “oamenilor de fotbal”. In general, voi incerca sa postez declaratii aparute in saptamana precedenta, dar probabil ca voi mai cauta si prin arhiva. Material avem, Slava Domnului! :)

Sper sa va placa ideea, iar cei care apar aici sa nu se supere prea tare! Pana la urma lucram cu materialul clientului. :)

Totodata, va invit sa veniti cu propuneri, daca cititi sau auziti declaratii haioase. Nu fiti egoisti, impartiti si cu altii! “Sa ne radem” impreuna! :)))

Propunerile le puteti trimite la adresa scoaladearbitri@gmail.com sau lasand un comentariu la aceasta rubrica. Nu uitati sa precizati sursa!

Bula 1: Nicolae Mitea, jucator - Petrolul Ploiesti

Venind dupa o pauza foarte lunga, Mitea a uitat, probabil, ca in meciurile din Cupa nu se acorda puncte, invingatoarea calificandu-se in faza urmatoare.

"Important este ca am luat cele trei puncte necesare pentru a merge mai departe. Sunt fericit ca am marcat dupa foarte mult timp.”, a spus jucatorul, dupa meciul din Cupa Romaniei castigat de echipa sa, cu 4-1, in fata Concordiei Chiajna. Sursa: Prosport .

Bula 2: Vasile Turcu, fost actionar la Dinamo

La intrebarea “Si nu va e dor de Dinamo?” pusa de reporterul celor de la Click, acesta a raspuns:

“Dragostea pentru echipă o am şi acum în suflet, dar altfel de ce să-mi fie dor? De golanii de pe stadion care nu ştiau cum să-mi dea m...e? Eu îi ajutam pe ei şi pe familiile lor şi ei mă înjurau de toate cele. Ca să fac o glumă, chiar mi-a zis dentistul că am un maxilar puternic din moment ce a rezistat la toate câte mi-au bagat golanii în gură şi câte mi-au zis (râde).”

2 comentarii:

  1. Ma bucur ca ai initiat o astfel de rubrica, dar tot astept de vreo doua zile ca (poate chiar) la rubrica asta sa apara ceva si de cazul Avram V. ca doar e de actualitate si e de rasu'-plansu'. Sau deontologia nu iti permite sa lansezi subiecte sensibile? Le luam cumva apararea unor corupti care "se dau corecti" si isi promoveaza fara jena odraslele pe cele mai inalte culmi? Se pare ca nu a fost de ajuns ca fiul lui tata ne face de ras in Europa prin statura lui impunatoare in meciurile internationale, acum ne-a mai facaut si tatucul...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Mihai D: In primul rand imi cer scuze pentru intarzierea cu care iti raspund!

    Sunt atatea subiecte pe care le-as aborda, daca as avea mai mult timp! Repet ce am mai spus si alta data: ceea ce fac aici este munca voluntara, in timpul meu liber. Ziua sunt la serviciu! Crede-ma ca in ultima perioada abia reusesc sa citesc titlurile din presa online! De exemplu am cateva serii de poze de la diverse jocuri pe care nu am reusit inca sa le postez. Plus alte materiale la care deja pot renunta deoarece nu prea mai sunt de actualitate! E greu sa faci totul de unul singur. Stiu replica, nu ma obliga nimeni sa tin acest blog! Multi imi zic ca n-am ce face pierzandu-mi timpul aiurea, in loc sa-l dedic familiei... Dar asta este alta discutie... sa revenim la subiect. Daca nu am scris despre scandalul din arbitraj nu inseamna ca iau apararea cuiva, mai ales a celor care-si bat joc de aceasta activitate. Plus ca as mai avea si alte motive personale pentru care as fi putut adopta o alta atitudine fata de anumiti indivizi! Se stiu ei cine sunt! Dar nu acesta a fost scopul meu! Cand am pornit la drum cu blogul mi-am propus sa vorbesc despre partea frumoasa a arbitrajului. Gandeam eu (am mai spus-o) ca poate reusesc, intr-o mica parte, sa-i determin pe cei care urmaresc blogul sa priveasca cu alti ochi arbitrii! Cat am reusit din ceea ce mi-am propus, Dumnezeu stie! Cert este ca mai sunt si oameni care s-au saturat de cancan si scandal si spre satisfactia mea au ales ScoalaDeArbitri, intr-un numar care mi-a intrecut asteptarile! Acesta este si motivul pentru care nu am renuntat la ceea ce fac acum, desi de multe ori am avut acest gand.

    Despre ultimul “spectacol televizat” a vorbit si vorbeste toata lumea si daca voi reusi sa-mi fac timp voi scrie si eu cateva randuri. Totusi, chit ca nu ne plac anumite personaje din fotbal, nu este normal sa le judecam pana nu se dovedeste daca sunt sau nu vinovate. Le putem judeca insa dupa ceea ce au lasat in urma lor si dupa cum au transformat arbitrajul intr-o asociatie familiala! E mult de vorbit pe tema asta si sincer sa fiu mi-e si sila de ceea ce s-a intamplat in ultimii ani…

    M-am bucurat sa aflu ca Ion Craciunescu va reveni in fruntea Comisiei. La momentul actual sunt convins ca este singurul capabil sa faca ordine in aceasta activitate. Sa speram insa ca va rezista macar 4-5 ani!

    RăspundețiȘtergere