"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

miercuri, 28 septembrie 2011

Tudor, Avram si Hategan arbitreaza joi in Austria / Vezi meciul si ceilalti componenti ai brigazii

De la stanga: Hategan, Onita, Tudor, Nica si Avram (Foto: GettyImages)

Maine, incepand cu ora 22:05, o brigada romaneasca va conduce partida dintre FC Salzburg si Slovan Bratislava, din grupa F a Europa League.

La centru se va afla Alexandru Tudor, iar la liniile de margine: Cristian Nica si Aurel Onita. Aditionali au fost desemnati Marius Avram si Ovidiu Hategan, in timp ce rezerva va fi Radu Petrescu. De fapt, cam aceasta este brigada cu care Tudor obisnuieste sa conduca meciurile din strainatate.

Interesant este ca UEFA a trimis doi observatori de arbitri la acest joc: israelianul Amit Klein, respectiv englezul Adrian Titcombe. Acesta din urma avand rolul de supervisor.

Organizarea jocului i s-a incredintat italianului Michele Uva.

Pe 2 decembrie 2009, aceeasi brigada conducea meciul dintre gazdele de maine si Lazio, contand tot pentru grupele Europa League. Atunci a fost 2-1 pentru Salzburg. Voi reveni cu rezumatul acelei partide, in care Tudor a fost nevoit sa acorde nu mai putin de 8 cartonase galbene.

Cei sase romani au ajuns astazi in Austria, urmand a se intoarce in tara vineri, cu o cursa ce va ateriza pe Aeroportul International “Henri Coanda”, din Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu