"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

vineri, 23 septembrie 2011

Marius Avram: “Fratele meu este foarte bun. Merita sa fie pus pe lista FIFA”

Invitat ieri la Dolce Sport, in cadrul emisiunii "Unu' la 1", arbitrul Marius Avram a vorbit, printre altele, si despre numirea fratelui sau, Valentin, pe lista asistentilor FIFA.

"Eu am incredere în fratele meu. El a arbitrat 35 de meciuri în Liga I, fara sa faca greseli. Merita sa fie pus pe lista FIFA. Chiar daca nu a arbitrat derby-uri, el este foarte bun", a spus centralul bucurestean.

Tot Marius Avram a mai declarat: “In Romania sunt echipe care au o tactica prestabilita de a pune presiune pe arbitru. Sunt echipe ai caror antrenori le spun jucatorilor , cu scopul de a influenta deciziile viitoare.”

Intrebat despre materialul aparut intr-un ziar de scandal, referior la o posibila intalnire a arbitrilor partidei FCM Targu Mures-Universitatea Cluj cu niste “folcloriste”, fiul presedintelui CCA a fost foarte transant: “M-a intristat acel material. Mi s-a parut o facatura si o mizerie iesita din comun.”

6 comentarii:

  1. Este incredibila lipsa de bun simt a familiei Avram. Ei se propun, ei executa fara nici o jena si fara nici o reactie din partea celor ce-i inconjoara care stau umili cu capul plecat ca sa nu supere seful suprem. Acest M Avram nu are simtul ridicolului, asa cu spunea Basescu aseara despre asa-zisul "print" Duda. Este incredibil si nu inteleg de ce nimeni nu ia atitudine!

    RăspundețiȘtergere
  2. sa o puna si pe masa tot pe lista fifa ca si-au adus tot neamul in arbitraj.Si daca tot am inceput asa sa fiu rautacios,acum cativa ani s-a scos limita de inaltime pe motiv de discriminare pentru a promova si "marele" marius avram lucru care s-a si intamplat,anul acesta la examenul de promovare pentru reprezentanetele sexului frumos nu se va sustine examen,...oare dl marius avram are si verisoare in arbitraj??

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe Lista FIFA dupa doar 35 de meciuri in Liga I, fara nici un derby? Nu este cam putin? La fel stau lucrurile si in cazul lui Petrescu... Ce meciuri a arbitrat el in comparatie cu Dumitru, care a condus unele dintre cele mai importante partide din prima liga?

    RăspundețiȘtergere
  4. Arbitrii valorosi ca Avram sr., jr1+2 apar ca uleiul deasupra apei. Pariez ca si strastranepotii indiferent de sex vor prinde lista FIFA chiar daca seful CCA va fi altcineva.
    Valoarea este valoare.

    RăspundețiȘtergere
  5. doar n'a zice ca e praf , hai lasa:-j

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa nu va mirati daca Vidan va fi sacrificat pentru un alt fiu de fost asistent: Constantinescu! Sau poate DNA-ul va bloca aceste mizerii?

    RăspundețiȘtergere