"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

miercuri, 28 septembrie 2011

Atmosfera incredibila la Petrolul-Dinamo 1-5 / “Lupii galbeni” au facut spectacol (FOTO-VIDEO)

Peste 13.000 de oameni au reusit sa fie prezenti duminica seara la primul joc oficial al Petrolului pe noua arena. Multi altii n-au avut norocul sa prinda un bilet, desi ar fi dat oricat pe el. Si au ce regreta! Incredibila atmosfera creata de galeria ploiesteana, cum rar se poate vedea pe un stadion de fotbal. Pacat ca jocul favoritilor nu s-a ridicat la nivelul acestora. De fapt e mult spus joc, deoarece elevii lui Vivi Rachita  n-au jucat nimic. Marcati probabil de emotia debutului pe noul stadion, pareau ca sunt teleportati, neintelegand ce li se intampla. Ca tot seamana arena cu un OZN... In aceste conditii, Dinamo, n-a facut decat sa profite de degringolada gazarilor, fara a se osteni prea mult. Au marcat cinci goluri, castigand mai usor decat ar fi crezut cele trei puncte, care le consolideaza pozitia de lideri ai Ligii I. Tot un jucator cu sange alb-rosu a inscris si sigurul gol al “gazarilor” - Nicolae Mitea, aflat la a doua reusita consecutiva in tricoul galben-albastru.

In general, partida a fost condusa bine de catre Istvan Kovacs, Sebastian Stoianov si  Florin Paunescu. Totusi, a existat o situatie cel putin caraghioasa, in care ne-am uitat cu totii unul la celalat, neintelegand de ce primul asistent a indicat ofsaid la o faza in care Kovacs s-a trezit fluierand, fara ca Stoianov sa-i semnalizeze ceva! Sau poate ca, in prealabil,  centralul primise o informatie in casca... Eronata insa, deoarece atacantul dinamovist era in pozitie regulamentara, la vreo 2 metri de linia penultimului aparator! Se mai intampa si d-astea…

Al patrulea oficial a fost Dragos Teodor, iar observator de arbitri - Dan Dragos Craciun. De organizarea jocului s-a ocupat Gheorghe Nedelescu.

In incheiere, remarc din nou “prestatia” galeriei, care a fost una senzationala! Pe langa faptul ca au incurajat non-stop Petrolul, “lupii galbeni” au cantat alte cateva minute dupa finalul meciului, atunci cand si-au chemat favotitii, in doua randuri, la peluza.


Galerie Petrolul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu