"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

marți, 9 octombrie 2012

Doua goluri, un penalty si sapte galbene, la meciul fratilor Avram / Under 19: Polonia-San Marino 2-0



Aflati in Polonia, Marius (foto-dreapta) si Valentin Avram (foto-stanga) au oficiat astazi la primul lor joc din cadrul mini-turneului de calificare pentru campionatul European de Juniori sub 19 ani. Cei doi au facut parte din brigada care a condus partida Polonia - San Marino, castigata de catre gazde, cu scorul de 2-0 (0-0).


Valentin s-a aflat la linia 2, in timp ce Marius a fost rezerva. La centru s-a aflat grecul Ilias Spathas, iar conationalul acestuia, Damianos Efthimiadis, la linia 1.

Scorul a fost deschis in minutul 49, din penalty, rezultatul final fiind stabilit in minutul 87. Nu mai putin de 7 cartonase galbene a acordat arbitrul grec, 3 gazdelor si 4 oaspetilor. Conform statisticii UEFA, in total s-au comis 34 de faulturi (21-13).

Jocul s-a disputat pe stadionul “GOSiR Plewiska”, din Plewiska.

Urmatorul meci al celor doi arbitri romani va fi pe 11 octombrie, Polonia – Malta, atunci cand Marius se va afla la centru, iar Valentin la linia 1. In aceeasi formula se vor afla si la ultima partida din cadrul turneului, MaltaSan Marino, pe 14 octombrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu