"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

joi, 19 iulie 2012

MASITA va imbraca arbitrii romani din primele trei ligi



Comisia Centrala a Arbitrilor a anuntat astazi ca, incepand cu editia de campionat 2012-2013, arbitrii din primele trei ligi vor purta un nou echipament, oferit de catre firma olandeza „MASITA”.

Conform site-ului frf-cca.ro, arbitrii si arbitrii asistenti vor fi obligati sa poarte numai acest echipament, de la sosirea pana la plecarea de la stadion.

9 comentarii:

  1. e urat ca naiba. adidas e cea mai buna varianta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu mi se pare urat(din ce vad in poze), dar fiecare cu parerea lui. Tu spui ca "adidas e cea mai buna varianta". Pai, stii conditiile in care putea fi achizitionat?! Probabil ca MASITA a fost cea mai buna varianta calitate-pret.

      Ștergere
  2. urat..foarte urat..poate treningurile vor fi mai frumoase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pareri si pareri... Pana la urma, mai importanta este prestatia arbitrilor decat marca echipamentului.

      Ștergere
  3. Ionut chiar aratat urat rau de tot.L-am vazut aseara pe Alexandru Tudor apoi parca era un arbitru din America de Sud ca numa pe acolo se mai arbitreaza in astfel de culori.Mie unul mi-au placut cel mai mult cand au fost echipamentele Diadora acelea au fost cu adevarat aspectuase.
    Atata ca s-a schimbat comisia insa se putea ramane si la umbro ca totusi si alea erau mai ok decat cele actuale.Nu stim care sunt castigurile din spatele acestui contract insa sunt curios daca Craciunescu va pleca de la sefia arbitrilor la anu sigur o sa avem alte echipamente.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cum am mai spus, sunt pareri si pareri... unora le place, altora nu. Tie ti-a placut DIADORA, altuia ADIDAS... Niciodata nu vor fi toti multumiti, indiferent de marca. Si despre UMBRO spuneau unii ca este urat. Culmea este ca arbitrilor li s-au luat foarte multi bani pe el! Probabil ca din cauza conditiilor in defavoarea arbitrilor, actuala Comisie a reziliat contractul. Poate ca noul contract aduce mai multe beneficii arbitrilor, astea cred eu ca ar fi castigurile.

      Ștergere
  4. speram sa semneze cu addidas intradevar un lucru e cert...echipamentul e urat rau de tot

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti respect parerea asa cum respect orice alta parere. Totusi, la cate scandaluri sunt la noi, multe create artificial, este foarte greu ca cei de la CCA sa gaseasca sponsori dispusi sa-si asocieze imaginea cu fotbalul romanesc. Si atunci, te descurci cu ce ai... Desi nu cunosc inca detalii despre contract, eu cred ca va fi in favoarea arbitrilor, care au fost efectiv jecmaniti in anii trecuti! Chiar ieri imi spunea un arbitru asistent de Liga 3, ca a platit 1600 lei pentru un echipament UMBRO (echipament de joc, trening, geanta etc) si nici macar nu i-au fost aduse toate piesele promise initial. Asta in conditiile in care avea 6-7 jocuri pe sezon!!! La un calcul simplu, iti dai seama ca a arbitrat degeaba un tur de campionat!!! Ca unora le place noul echipament, iar altora nu... e si chestie de gusturi pana la urma. Repet, important este ca acest contract sa fie in favoarea arbitrilor! Iar ei sa-si castige respectul prin prestatiile de pe teren!

      Ștergere
  5. cat platim liga 3 ptr echipament?

    RăspundețiȘtergere