"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

vineri, 20 iulie 2012

George Gaman, interviu in Prosport: “N-o sa-mi para rau ca am ales fluierul”


George Gaman (centru), la Petrolul-Sportul 0-3. Asistenti: Sebastian Stoianof (stanga) si Aurel Onita (dreapta)

Editia online a cotidianului Prosport a publicat astazi un interviu foarte interesant cu George Gaman, arbitru in Lotul Liga 1. Tanarul craiovean, vorbeste despre cariera sa, despre cum si-a arbitrat fratii, Irinel si Valerica, la meciuri de juniori si despre posibilitatea de a-i intalni la un meci din primul esalon.

< George Găman a fost inclus de CCA în lotul A pentru campionatul ce stă să înceapă. "Centralul" din Craiova a debutat în Liga I în ultima etapă a sezonului trecut, la Petrolul - Sportul (0-3)

Dacă ar fi delegat la un meci al echipei la care joacă fratele său, George spune că n-ar avea emoţii "Cum ai ajuns arbitru?", întreabă, curioşi, reporterii. Fraţii îi sunt fotbalişti, unul dintre ei cu meciuri în echipa naţională. Întâmplător, George are pe el un şort al României, probabil cadou primit de la fratele mai mic de la Astra. Perfectul simplu dispare puţin, poate de emoţie, din curtea casei din Craiova: "Hai să vă spun cum a început totul", spune el. În colţul foişorului, privirea atentă a lui Irinel, băiatul cel mijlociu al familiei Găman, supraveghează începutul discuţiei.> Continuarea interviului din Prosport o gasiti aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu