"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

sâmbătă, 21 iulie 2012

Liga 1 | Cristi Balaj a dat startul noului campionat/Pandurii-U Cluj 6-2

Foto: Prosport

Pandurii Tg. Jiu si Universitatea Cluj s-au intalnit ieri in primul meci din noua editie a campionatului ligii I. Partida a fost arbitrata de care baimareanul Cristian Balaj, ajutat de la liniile de margine de catre Zoltan Szekely (Baia Mare) si Mircea Grigoriu (Bucuresti). Al patrulea oficial a fost Teodor Craciunescu (Rm. Valcea), iar observator de joc - Mircea Dancu (Sibiu).

Dupa o partida in care s-au marcat 8 goluri, victoria a revenit gazdelor, cu scorul de 6-2 (3-1). Balaj a aratat doua cartonase: unul galben (59’) si unul rosu (65’), ambele in dreptul oaspetilor. De asemenea, a acordat si o lovitura de pedeapsa, de data aceasta in favoarea gazdelor, fructificata de Radut, in minutul 66.

4 comentarii:

  1. Pana la urma Teo Craciunescu vad ca mai mult e rezerva la meciurile din liga 1 insa a ajuns sa aiba si meciuri internationale.Nu inteleg acest sistem totusi ca sa fie un viitor arbitru FIFA ar trebui sa aiba mai multe meciuri pe plan intern sau seful CCA vrea sa para ca nu isi favorizeaza fiul dandui o gramada de meciuri cum facea Vasile Avram cand era la sefia CCA?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate, multi ii judeca pe copiii fostilor arbitri prin prisma parintilor. Iar unii dintre ei nu merita lucrul acesta. Nu merita sa sufere doar pentru ca poarta un anumit nume. Dar cum noi, ca natie, am devenit atat de suspiciosi, e greu sa mai facem distinctia intre un om care si-a castigat un loc pe drept si altul care a fost impins de la spate. Poate ca si Teo era demult pe lista FIFA, daca facea parte din cea de-a doua categorie. Crede-ma, ca stiu ce spun!

      Ștergere
  2. Ionut sa fim seriosi nu judec pe nimeni insa sunt o gramada de arbitrii mult mai buni in Romania care ar merita acel loc.Eu zic ca avem tot dreptul sa fim suspiciosi cand vedem fratii Avram si inca cativa.Totusi daca ne uitam si la Adrian Ilyes care era foarte promitator insa se pare ca a fost dat la o parte.Ce mai putem crede dupa astfel de lucruri?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate, astfel de discutii vor mai exista multi ani de aici inainte. Pentru ca situatia in care a fost adus arbitrajul nu poate fi schimbata in doar cateva luni. Intr-un fel, e normal ca lumea sa fie suspicioasa, dupa evenimentele ultimilor ani. Si uite asa sunt toti bagati in aceeasi oala, chit ca merita sau nu acest lucru. Este nevoie de foarte multa munca, intelegere si dorinta... Dorinta de a schimba ceva. Din cate vad insa sunt foarte multi oameni importanti din fotbalul romanesc care isi doresc cu totul altceva! De ce oare?! Gasim raspunsul in circul si scandalul care cica “vand” bine competitia! Iar atunci cand te lupti cu morile de vant…

      Ștergere