"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

marți, 31 iulie 2012

Despre fotbal, arbitraj si medicina, cu Alexandra Despa / Interviu pentru site-ul CCA

Alexandra Despa (Foto: frf-cca.ro)

Nou-promovata in Liga 3, brasoveanca Alexandra Despa a acordat un interviu site-ului Comisiei Centrale a Arbitrilor in care vorbeste despre preocuparile sale: arbitraj, fotbal si medicina.

Iata cum a raspuns la primele trei intrebari:

Arbitru si jucatoare de fotbal… Cum de ai ales acest sport si cum se impaca cele doua activitati?
Consider ca fotbalul il am in sange, am mostenit aceasta pasiune de la tatal meu. Am ales arbitrajul pentru ca in urma cu 2 ani nu exista echipa de fotbal feminin in judetul meu. Ulterior, la initiativa mea, s-a infiintat si echipa de fotbal feminin Blue Angel Cristian, din care fac parte in prezent. Cele doua activitati se impaca excelent, insa implica multe sacrificii.

Ce parere are familia despre implicarea ta in fotbal?
Familia ma sustine in tot ceea ce fac, dar avand in vedere ca eu eram studenta la medicina, la inceput nu prea a fost de acord cu aceasta implicare.

In urma cu o luna ai promovat in Liga 3. Ce ai simtit cand ai primit vestea?
Fiind printre primele reusite oficiale, am ramas fara cuvinte.


Continuarea interviului o gasiti aici.

2 comentarii:

  1. din respect pt ceilalti arbitri si daca vrei sa promovezi performanta eu ti-as recomanda sa stergi aceasta postare!
    http://www.cancan.ro/sport/fotbal-intern/sexul-frumos-trecere-libera-seful-cca-craciunescu-aranjamente-nocturne-tanara-arbitra-care-promovat-o-230795.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In primul rand, am mai spus-o si cu alte ocazii, nu mi-au placut si nu-mi plac cancanurile, scandalurile... atat de prezente, din pacate, in fotbalul romanesc! Refuz sa cred ca sunt adevarate acele insinuari! La cate atacuri a fost supus Ion Craciunescu, asta era tot ce mai lipsea din peisaj... Dar aceasta-i tara in care traim! Respect arbitrii la fel cum respect orice alt om. Incerc sa promovez performanta, sa promovez arbitrajul... asta fac pe acest blog din martie 2010, timp in care am postat aproape 1800 de materiale! Iti multumesc pentru recomandare, dar consider ca nu este cazul sa sterg aceasta postare!

      Ștergere