"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

luni, 4 octombrie 2010

UEL: Odense BK - VfB Stuttgart 1-2 / Imagini cu arbitrii romani


In cea de-a doua etapa a grupelor Europa League Alexandru Deaconu a oficiat, impreuna cu Adrian Vidan, Gheorghe Sebastian, Augustus Constantin, Istvan Kovacs si Mugurel Draganescu, la jocul dintre Odense BK si VfB Stuttgart, incheiat cu victoria oaspetilor (2-1). Observator pentru arbitri a fost italianul Livio Bazzoli, iar delegat UEFA islandezul Geir Thorsteinsson. 

Odense este unul dintre cele mai vechi orase din Danemarca, prima atestare documentara datand din urma cu peste 1000 ani, mai exact din 988. Cu o populatie de aproximativ 167.000 de locuitori este al treilea ca marime din aceasta tara si cel mai important al insulei Funen, parte a Regiunii Syddanmark. Odense, locul de nastere al celebrului Hans Christian Andersen este si un puternic centru universitar, foarte multi tineri de diverse nationalitati alegand sa studieze aici.

Despre partida din Danemarca v-am vorbit si vineri, prezentandu-va cateva imagini cu arbitrii romani din timpul jocului (vezi aici). Intrand in posesia altor fotografii cu acestia am zis sa le postez pe blog, impreuna cu doua filmulete in care puteti vedea atmosfera extraordinara creata de catre suporterii celor doua echipe. Sa nu va asteptati sa auziti scandari in genul celor de pe stadioanele noastre cu... "salutari de la... UE" pentru rivali! De asemenea, mai jos, am postat si un al treilea video cu detalii despre orasul disputarii meciului. Priviti si va minunati!


Zona suporterilor echipei gazde inainte de sosirea acestora (urmatoarele 5 foto: Jan Povlesen/tigerburet.dk)...
... si dupa.
Salutul de la inceputul partidei
Fanii echipei oaspete

              Christian Gross - antrenorul lui Marica la Stuttgart (foto 1: vfb.de; foto 2: Getty Images)             

Fanii gazdelor - inaintea inceperii jocului

Fanii lui Stuttgart - la finalul partidei

Orasul Odense

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu