"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 24 octombrie 2010

O jucatoare de la echipa "arbitrelor" chemata la lotul national



Parcursul bun din acest inceput de campionat pe care l-a avut echipa la care evolueaza si sase "arbitre" prahovene a atras atentia antrenorilor lotului national care au trimis o adresa de convocare pe numele Ninei Anca (foto), capitanul CS Brazi. In varsta de 22 ani aceasta a sosit la formatia nou-infiintata de la defuncta Smart Bucuresti. 
Convocarea Ninei pentru partida amicala pe care Romania  o va sustine miercuri in Serbia a sosit ca o recunoastere a evolutiilor foarte bune pe care le-a avut in cele patru partide disputate in acest inceput de campionat.

In alta ordine de idei, astazi, la Targoviste, echipa cu cele mai multe "arbitre" in lot va intalni formatia locala CSS Feminin, aflata pe locul 11 in clasamentul Ligii I. Infiintata asta-vara CS Brazi a avut un start peste asteptari aflandu-se pe locul patru dupa primele cinci etape, cu un joc mai putin disputat. Pana acum a evoluat intr-o singura deplasare, cea de la Vlahita, acolo unde a pierdut cu scorul de 2-1. De altfel, fetele spera ca aceasta sa ramana si singura lor infrangere, iar astazi sa se intoarca in judetul "aurului negru" cu toate cele trei puncte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu