"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

miercuri, 12 decembrie 2012

AJF Prahova | Uite alegerile, nu-s alegerile... / Un excelent interviu cu fostul arbitru divizionar George Andrei



In urma cu o luna, AJF Prahova anunta, “sub rubrica de comemorari si decese a unui  cotidian local”, organizarea Adunarii Generale la data de 14 decembrie 2012. Ultimul punct pe ordinea de zi, exact sub cel de modificare a statutului, prevedea alegerea presedintelui si a vicepresedintelui. De ce au fost programate aceste alegeri cu 6 luni inainte de expirarea mandatului de 4 ani nu vreau sa comentez. La fel cum nu vreau sa comentez nici hotararea Biroului Executiv al AJF de a amana alegerile, culmea, dupa ce s-a aflat ca vor exista contracandidati puternici la functiile respective! Foarte interesante mi s-au parut doua aspecte: linistea unora, din perioada publicarii anuntului, respectiv agitatia de zilele trecute, dupa ce Biroul Executiv al AJF a hotarat amanarea alegerilor! Nu ma surprind - ma amuza doar - motivele invocate si tupeul de care dau dovada cei ce cred ca AJF Prahova este mosia lor, tinand cu dintii de niste scaune pe care au ajuns... asa cum au ajuns. Alte comentarii nu mai fac, las “specialistii” sa se pronunte... Imi pastrez cuvintele pentru mai tarziu. Oricum, pentru cine cunoaste personajele implicate comentariile nu-si mai au rostul!



Vreau doar sa va recomand excelentul interviu realizat de catre Dragos Trestioreanu, unul dintre cei mai buni jurnalisti prahoveni, cu fostul arbitru George Andrei, contracandidatul lui Silviu Cringasu la functia de presedinte al AJF. Asta in situatia in care se vor mai organiza alegeri vreodata, ca sa fac o gluma de final.


PS: Interviul a fost realizat cu cateva zile inaintea conferintei de presa pe care AJF Prahova a organizat-o vineri, 7 decembrie 2012.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu