"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

marți, 3 aprilie 2012

O fata, sefa de promotie a scolii de arbitri din BuzauIn varsta de 19 ani, Alina Dinu (foto) a absolvit recent cursurile scolii de arbitri organizate de catre CJA Buzau. Si nu oricum, ci ca sefa de promotie, 9.90 fiind nota obtinuta la examenul final.

Sambata ea a debutat deja, la un meci de juniori: Soimii Costesti - Steaua Sahateni (scor: 5-2). Colegii de brigada au fost Marius Dobromir (arbitru) si Constantin Laurentiu (asistent), iar Nicolae Georgescu - observator. Fost arbitru divizionar, si un foarte bun teoretician, acesta din urma a contribuit de-a lungul timpului la promovarea multor arbitri buzoieni in loturile divizionare. Probabil ca nu intamplator a si fost delegat la primul meci al Alinei.
 
In prezent, cel care se ocupa de destinele scolii este fostul arbitru de prima liga Victor Stanisteanu, el fiind si ofiter de dezvoltare judetean.

“Pentru mine este o realizare destul de importanta, avand in vedere faptul ca am avut foarte multi colegi baieti.”, a declarat tanara din Cernatesti pentru Buzaul-Sportiv.ro.

Gasiti aici intregul material.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu