"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

luni, 30 aprilie 2012

Cristina Bujor “Cand stadioanele sunt pline, atunci te simti intr-adevar arbitru”In varsta de 29 de ani, Cristina Bujor este cel mai tanar arbitru roman aflat pe lista FIFA -  femei, acolo unde mai sunt: Teodora Albon, Cristina Dorcioman si Cristina Babadac. Fosta jucatoare in Liga I Feminin, a renuntat la fotbal, pentru arbitraj, in 2007, la trei ani de la absolvirea cursurilor organizate de catre CMA Bucuresti. O decizie buna, daca ne gandim ca dupa alti trei ani devenea arbitru international.


In tara a condus jocuri de Liga 2 si 3, in prezent facand parte din Lotul National. Pe plan european UEFA a inclus-o in grupa a III-a a arbitrilor de pe continent. De aici spera sa urce cat mai sus, iar in viitor sa ajunga sa conduca chiar o finala de Campionat European sau Mondial.

Dupa ce a participat, luna aceasta, impreuna cu Mihaela Tepusa, la un mini-turneu de calificare pentru Campionatul European de junioare sub 17 ani, Cristina a acordat un interviu pentru site-ul Comisiei Centrale a Arbitrilor, pe care va recomand sa-l cititi aici.

“Cand stadioanele sunt pline, atunci te simti si tu intr-adevar arbitru.”, spune Cristina Bujor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu