"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

sâmbătă, 7 aprilie 2012

ALERTA: Domnului Zotta i-a crescut teama! / Vezi cum l-a fugarit Gino Iorgulescu :))


In materialul precedent vorbeam, cu ingrijorare, despre drama domnului Constantin Zotta. Fostul arbitru - rapidist, in prezent - spune ca a inceput sa-i fie frica tocmai de… arbitri. De ce oare?! Numai domnia sa stie de ce trateaza fiecare greseala a arbitrilor ca pe una intentionata, asa cum se aude ca erau multe in perioada lui de… “glorie”! De ce refuza sa creada ca arbitrii din prezent isi fac cu pasiune si onestitate datoria? Daca are vreo dovada impotriva lor, de ce nu iese sa o spuna raspicat? Ma intrebam si ieri: l-or chinui amintirile? Il rascolesc cumva unele decizii pe care le-a luat pe terenul de joc sau intr-unul din birourile fostei Comisii Centrale a Arbitrilor din care a facut parte? Chiar nu inteleg de ce nu-si vede de treaba sa in cadrul clubului Rapid si apare cu tot felul de declaratii la adresa arbitrajului! Sau acesta o fi motivul pentru care a fost angajat - sa puna presiune pe arbitri? Ori este vreo metoda de a se scuza in fata celor care-i cer rezultate?

Conform gsp.ro: Zotta continuă atacurile: “Mă aşteptam la arbitri străini. Sînt dezamăgit de aroganţa unora” si Zotta se teme de răzbunarea lui Crăciunescu: “Ni se pregăteşte ceva”.

Ce vi se pregateste domnu’ fost arbitru si fost membru CCA? Sau dumneavoastra va pregatiti terenul pentru interventia telefonica de la finalul jocului, cand veti declara, in eventualitatea unei greseli de arbitraj: “Nu v-am spus eu ca ni se pregateste ceva”? Jucati fotbal si lasati arbitrii in pace! Nu spune nimeni ca nu exista greseli. Sunt si vor mai fi. Datoria celor care conduc arbitrajul acum este de a micsora numarul acestora, pentru ca de eliminat nu vor fi eliminate niciodata. Si arbitrii sunt oameni si sunt supusi greselii, daca ati uitat! Lasati-i in pace pe cei pe care ii atacati. Au venit sa munceasca si sa redea credibilitate arbitrajului romanesc! O calitate pierduta si din cauza unora ca domnia voastra! Nu e decat o metoda invechita de a pune presiune pe arbitri si de a arunca pisica in curtea altora. Chiar nu vedeti ca lumea a inceput sa se prinda ca adevaratele  probleme ale fotbalului romanesc sunt in cu totul alta parte? Chiar nu va e rusine sa vorbiti, tocmai dumneavoastra care ati fost singurul arbitru alergat la un joc din prima liga de catre presedintele unui club (foto: gsp.ro)? Pai domnia voastra v-ati gasit sa dati lectii arbitrilor? Eu stiu ca in Romania sunt multe cu susul in jos, dar haideti sa ne pastram totusi simtul masurii!

"Teama de a fi arbitrat de o brigadă din ţară a crescut mai mult, după deciziile de ieri (n.r: joi, CEx. al FRF a votat sa nu se aduca arbitri straini). Chiar sînt curios cine o să ne arbitreze, iar dacă ne va arbitra cine cred eu, nici nu voi sta pe stadion", a declarat Zotta la DolceSport. Hai ca as vrea sa o vad si pe asta! Si eu sunt curios pe cine considera domnul Zotta ca n-ar fi demn sa apara in fata domniei sale!

Inchei acest capitol cu un filmulet gasit pe www.sport.ro si pe care i-l recomand, cu caldura, si domnului Zotta. Sa-l vada ori de cate ori intentioneaza sa mai vorbeasca despre arbitri. Poate se mai destinde putin si ii mai trec pornirile… razboinice!

"Maratonistul" Zotta, fugarit de Gino Iorgulescu! Ce zici, scapa? :)
sport.ro,  17 noiembrie 2008 21:45

Zotta e fugarit de Gino Iorgulescu pentru ca a avantajat Rapidul intr-un meci impotriva Nationalului

Maratonistul Zotta, fugarit de Gino Iorgulescu! Ce zici, scapa? :) pe www.sport.ro


Actualul rapidist, Zotta, a contribuit cu fluierul la titlul din 1999 al Rapidului. Iorgulescu, presedinte la FC National si implicat in „culisele” din acea vreme, stia de simpatiile lui Zotta. La FC National – Rapid 1-3, nu a mai rezistat si a incercat sa-si faca singur dreptate. Zotta a scapat fugind intr-o imagine de generic a anilor 90. Rapidul cu Lucescu pe banca si Copos la butoane, a luat primul titlu dupa 32 de ani. Zotta a primit cadou un post la Rapid. "Prietenii stiu de ce!", scria sport.ro in toamna lui 2008.

Cititi si:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu