"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

marți, 3 mai 2011

La multi ani, Laur Piciu!

In urma cu doua luni publicam un interviu cu cel mai bun arbitru din campionatul judetului Prahova (in 2010). Astazi, Laurentiu Piciu, pentru ca despre el este vorba, implineste 31 de ani.

Asa cum spuneam si atunci, pe Laur il cunosc de foarte multi ani, arbitrajul oferindu-ne ocazia de a deveni prieteni. A obtinut ecusonul de arbitru in 1995, ducand mai departe traditia familiei, tatal sau fiind, de asemenea, un apreciat cavaler al fluierului.  

Are peste 1000 de jocuri oficiate, la cateva dintre ele fiind delegati impreuna. Din pacate, traseul sau s-a oprit la nivelul Ligii a IV-a, desi se anunta o mare speranta a arbitrajului prahovean.

In afara gazonului Laurentiu este Inspector SSM-SU, la Securitas Romania - Petrobrazi. A absolvit Facultatea Forajul Sondelor, din cadrul Universitatii Petrol-Gaze Ploiesti, si este casatorit cu Adriana. 

Un comentariu:

  1. LA MULTI ANI!SA RAMAI INTODEAUNA ASA CUM ESTI ACUM,SA REUSESTI MEREU CE ITI PROPUI SI SA RAMAI EXEMPLUL DE URMAT CARE ESTI SI ACUM.INCA O DATA LA MULTI ANI,SANATATE SI TOT CE ITI DORESTI.

    RăspundețiȘtergere