"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

sâmbătă, 7 mai 2011

Inflatie de arbitri, la Chimia Brazi-Chindia Targoviste (1-1)


Inflatie de arbitri si fosti arbitri, ieri, pe stadionul Chimia din Brazi. Veniti sa vada cel mai asteptat meci din Seria a III-a, acestia au luat loc in stanga mesei presei, plina cu ziaristi damboviteni.

I-am recunoscut, printre altii, pe prahovenii: Cristian Nica (asistent FIFA), deja un obisnuit al meciurilor de pe teren propriu ale gazdelor, Ionut Neagu (arbitru Liga 2 si fost jucator la Brazi), Valentin Dumitru (asistent Liga 2), Bebe Zahiu (arbitru Liga 4 si fost jucator al Chimiei), Valentin Marinica (arbitru Liga 4), Ionel Gheonea si Madalin Ionescu (ambii asistenti Liga 4). La masa presei a luat loc si Adrian Albu, un tanar cavaler al fluierului despre care ati putut citi zilele trecute pe ScoalaDeArbitri,  jurnalist la un ziar din Dambovita. De asemenea, in trecere s-a aflat si asistentul FIFA Petruta Iugulescu (Targoviste), care, inaintea reprizei a doua a plecat catre Snagov, acolo unde astazi urma sa oficieze la intalnirea dintre FC-ul local si Steaua II. In tribune a ramasa insa sotul acesteia, Ionut, care, tot astazi, va conduce derby-ul Ligii 2 dintre Petrolul Ploiesti si Vointa Sibiu. Ba chiar si observatorul jocului care se va desfasura la Strejnic, Laurentiu Vargatu, a luat loc in tribuna oficiala. Fost arbitru divizionar B, iar in prezent presedinte AJF Braila, acesta a tinut sa urmareasca evolutia celor 2 asistenti, ambii din judetul sau - Catalin Teodor si Marius Marchidanu.

Tot la capitolul fosti arbitri ii mai putem incadra pe: colnelul (r) George Andrei (fost presedinte al CJA Prahova, actualmente observator federal), bucuresteanul Alexandru Dobrin (fost arbitru de prima liga), Lucian Maiereanu, presedintele centralului Florin Ghimbasan la CJA Brasov, si Iliuta Ilasi (fost central in Liga 3). Inainte de inceperea jocului, pe un scaun din spatele acestora s-a asezat si presedintele Chindiei, fostul mare arbitru FIFA Ion Craciunescu.

Importanta cu care CCA a tratat acest joc s-a vazut si in delegarea ca observator a unui alt fost mare arbitru (asistent) FIFA -  bucuresteanul Tudor Constantinescu.

Fiindca tot am vorbit de observatori, din partea FRF, de organizare s-a ocupat fostul petrolist Adrian Ramureanu.

Demult nu am mai vazut atat interes pentru un joc al Chimiei cum a fost la cel de ieri. Cele 650 de locuri ale arenei au fost ocupate pana la refuz, multi spectatori ramanand in picoare, asa cum s-a intamplat si cu cei 30-40 de suporteri targovisteni. Neavand acces in tribuna, acestia si-au incurajat favoritii de pe o cladire din partea opusa, aflata in spatele gardului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu