"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Mod inedit de executare a unei lovituri libere (VIDEO) / Astept pareri


De vreo doua zile, o faza extrem de interesanta face inconjurul internetului. Toata lumea se minuneaza de modul inedit ales de un jucator pentru a executa o lovitura libera.

Priviti faza si comentati-o, va rog, pe blog. Voi astepta comentariile voastre, dupa care imi voi exprima si eu parerea.

Ar mai fi de mentionat faptul ca faza s-a petrecut la meciul amical dintre Muangthong United (Thailanda) si Gyeongnam (Coreea de Sud), incheiat cu scorul de 0-1. Jucatorul in cauza este Mario Gjurovski, de la prima echipa.

7 comentarii:

  1. conform legilor jocului(l 13),mingea esta in joc atunci cand este lovita cu piciorul si s-a miscat.

    RăspundețiȘtergere
  2. conform legii 13,mingea va fi in joc atunci cand a fost lovita cu piciorul si s-a miscat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Lovitura libera nu a fost executata regulamentar

    RăspundețiȘtergere
  4. Parerea mea: Lovitura libera nu a fost executata corect. Arbitrul a gresit lasand jocul sa continue. Conform Legii 13 (Loviturile libere): “mingea este in joc indata ce a fost lovita cu PICIORUL si s-a miscat”. In acest caz, decizia corecta ar fi fost: repetarea loviturii libere.

    RăspundețiȘtergere
  5. Lovitura libera nu a fost executata regulamentar, deci trebuie repetata dar parerea mea poate fii incadrat si la :"actioneaza intr-o maniera ce demonstreaza lipsa si respect fata de joc " -comportare nesportiva -avertizment . astept opinii pro si contra...

    RăspundețiȘtergere