"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Cursuri de arbitri la Alba Iulia / NU EZITA, MERITA SA INCERCI!



“Pentru unii e meserie, pentru altii sport sau pur si simplu hobby. Dar un lucru e cert, in pofida factorilor externi sau interni, pozitivi si negativi, se poate face CARIERA! NU EZITA, MERITA SA INCERCI!”

Acesta este indemnul cu care Comisia Municipala de Arbitri Alba Iulia - subcomisie a CJA Alba - incearca sa atraga cat mai multi tineri catre arbitraj. La cursurile care au debutat luni, 14 ianuarie, pot participa baieti si fete, cu varsta minima de 14 ani.

Pentru a afla mai multe detalii despre aceste cursuri, ne-am adresat presedintelui Comisiei de Arbitri Alba Iulia, Alexandru Voda. Iata ce a declarat acesta pentru blogul nostru:

“Deocamdata avem 10 cursanti, dar suntem in plina campanie de promovare. Am inceput cu internetul - retele de socializare - si am continuat la liceele si echipele de fotbal din oras, cu afise, fluturasi etc. De aici speram sa fie cat mai multi cei care vor sa imbratiseze aceasta activitate. Cursurile sunt gratuite si se desfasoara in zilele de luni, miercuri si vineri - pregatire fizica, plus o sedinta teoretica in ziua de joi. Acesta perioada se finalizeaza cu un examen scris si fizic, care se va desfasura odata cu testarea de iarna a arbitrilor din judetul Alba.“

Asadar, tineri din Alba Iulia, care urmariti acest blog, imi permit sa va dau un sfat: grabiti-va sa va inscrieti, pentru ca este o sansa de care merita sa profitati! Nu va costa nimic sa incercati. Daca nu va place, puteti renunta oricand. Ganditi-va insa la faptul ca multi dintre cei care au ajuns mari arbitri au inceput aceste cursuri doar din curiozitate... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu