"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

luni, 7 ianuarie 2013

Ramas bun, 2012... Bun venit, 2013!


S-a mai dus un an... Cu bune, cu rele, 2012 a trecut. Este deja istorie... Pentru mine, care sunt un optimist incurabil, pot spune ca a fost un an pozitiv. Momentele fericite le-au depasit pe cele mai putin placute. Sper ca si pentru voi a fost la fel!
Am avut parte de noi provocari, atat pe plan profesional cat si pe plan sportiv. Am constientizat din nou ca cel mai de pret dar este sanatatea, iar cel mai important lucru in viata fiecaruia este familia. Restul... e poveste!
In ciuda 13-lui din coada, imi doresc ca noul an sa fie, pentru toti, mai bun decat cel precedent. Iar pentru arbitrajul romanesc sa aduca linistea atat de necesara. Si stabilitate, implicit. Rautatile sa fie lasate deoparte, iar cei implicati in fotbal sa se concentreze fiecare pe ceea ce se intampla in propria ograda.
2013 va veni si cu cateva surpize pentru ScoalaDeArbitri. La 3 ani de la lansare, pe care ii va implini in luna martie, si peste 2000 de materiale postate (acesta este cel cu numarul 2090), blogul nostru va intra in alta era... Nu spun mai multe, sper doar ca surprizele vor fi pe placul vostru!
Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu