"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

joi, 17 ianuarie 2013

CCA a promovat 6 arbitri si 6 asistenti in Liga 3


Andrei Moroita

CCA a anuntat astazi numele arbitrilor si arbitrilor asistenti din Liga 4 care au promovat in Liga 3, in urma “Programului de Talente”, din cadrul “Conventiei UEFA”. Iata care sunt cei 12:


ARBITRI:
1. Barbu Marian Alexandru (BV)
2. Filip Alexandru (DB)
3. Lilea Leonard (AG)
4. Moroita Andrei (PH)
5. Nae Ionel (CT)
6. Stef Claudiu (MS)
                       
ARBITRI ASISTENTI:
1. Albu Balint (MS)
2. Condurache Adrian (IS)
3. Fiter Ciprian (BH)
4. Lakatos Rares (BH)
5. Tutu Lucian (BV)
6. Vorovenci Cristian (BC)

Sursa: frf-cca.ro

4 comentarii:

  1. Ce vrea sa insemne aceea "Conventie Uefa" ? Adica e un proiect cu tinerii arbitrii de la cele mai mici esaloane pentru a ajunge chiar pe lista fifa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Conventia UEFA urmareste educarea si organizarea arbitrilor. Promoveaza rolul arbitrilor, avand ca tinta, in acelasi timp, cresterea calitatii oficialilor jocurilor in asociatiile membre UEFA. Sunt introduse reguli generale pentru standardizarea educatiei arbitrilor si felul in care este organizat arbitrajul la nivelul asociatiilor nationale de fotbal. Unul dintre programe se refera la depistarea arbitrilor de perspectiva din Liga 4, in vederea promovarii acestora in esaloanele superioare. Asa cum s-a intamplat si cu cei 12 de mai sus. Ei au participat la diferite cursuri, fiind testati pe parcursul anului, apoi au fost urmariti la jocuri de Liga 4, dupa care au fost delegati la Liga 3. Cei care au confirmat au fost promovati.

      Ștergere
  2. Bravo, Ionut! Pentru moment el este cel mai promitator arbitru din Prahova. Si crede-ma, am vazut cateva meciuri arbitrate de el (culminand cu cel din ultima etapa de Liga A - Urlati-Paulesti - unde din punct de vedere al arbitrajului s-a apropiat de un 9 - felicitari lui) dar si alte meciuri conduse de cei care au mai aspirat la aceasta pozitie.
    Sa speram ca increderea acordata de voi (si aici ma refer la tine si la Cristi) si mai apoi la sprijinul moral (si doar atat) al meu si al altora va fi cinstita cat mai bine cu putinta!
    Cu respect,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Meritul este al lui! Iar promovarea nu este decat rezultatul muncii pe care a depus-o si seriozitatii de care a dat dovada. Sa dea Domnul ca atat el cat si ceilalti colegi sa confirme increderea care li s-a acordat si sa nu se opreasca la acest nivel!

      Ștergere