"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

luni, 12 martie 2012

CCA cauta tinere talente printre arbitrii din Liga 4/Caciulata, 14-16 martie


Dupa cursul organizat in luna februarie, cu o serie de arbitrii de perspectiva de la nivelul esalonului al treilea, CCA continua programul de descoperire a tinerelor talente prin organizarea unor cursuri cu arbitrii de perspectiva din Liga a IV-a. Astfel, la inceputul acestei luni, CCA a trimis o adresa catre comisiile judetene de arbitri prin care le solicita ca pana pe 7 martie sa nominalizeze arbitri/arbitri asistenti, arbitri femei talentati din lotul Liga 4, cu respectarea urmatoarelor reguli:


“Fiecare CJA (cu exceptia celor mentionate in randurile urmatoare) va nominaliza cate un arbitru, un arbitru asistent, un arbitru femeie si un arbitru asistent femeie, iar CJA-urile din judetele Arges, Dolj, Teleorman, Timis, precum si   AMFB pot  nominaliza cate 2 arbitri, 2 arbitri asistenti, 2 arbitri femei si 2 arbitri asistenti femei.

 Criteriile pe care acestia trebuie sa le indeplineasca sunt urmatoarele:

·       Moralitate
·      Sa aiba varsta cuprinsa intre 18 si 28 ani
·      Sa aiba categoria I
·      Sa fie apt medical
·      Sa fi trecut ultimele teste fizice si teoretice sustinute
·     Sa fi jucat fotbal cel putin la nivel de juniori (valabil numai pentru arbitrii nominalizati, nu si
   pentru arbitrii asistenti sau arbitrii femei)
·   Sa fie absolvent de liceu (sau in curs de absolvire, pentru candidatii cu varsta de pana la 20 ani)

Nominalizarile dumneavoastra, insotite de un scurt CV si de o caracterizare ale persoanei nominalizate, vor fi transmise prin intermediul Ofiterului judetean de Dezvoltare catre Ofiterii regionali de dezvoltare – gasiti atasata lista Ofiterilor de dezvoltare regionali/judeteni.
Ofiterii de dezvoltare regionali, in colaborare cu Ofiterii de dezvoltare judeteni, pot la randul lor nominaliza cate un arbitru, un arbitru asistent, un arbitru femeie si un arbitru asistent femeie din fiecare judet arondat, cu respectarea acelorasi criterii expuse mai sus.
Listele finale cu nominalizarile vor fi transmise catre CCA de catre Ofiterii regionali pana la data de 08.03.2012, insotite de documentele mentionate mai sus. (adresele primite de la CJA/CMAB, CV-urile si caracterizarile semnate de presedintele CJA/CMAB sau, dupa caz, de Ofiterul de dezvoltare)” (www.frf-cca.ro

Primul curs se va organiza cu arbitrii (de centru), chiar in acesta saptamana, 14-16 martie, la Caciulata (Valcea). Lista celor care vor participa va fi afisata pe site-ul CCA in cursul zilei de astazi, dupa avizarea nominalizarilor primite. 

2 comentarii:

  1. Pana la urma au mers cate doi arbitri din fiecare judet.Dar nu stiu ca totusi is 70 de arbitri pana la urma la ce probe au de dat trec toti.Nu is cam multi sa intre la Liga 3?

    RăspundețiȘtergere