"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

miercuri, 21 decembrie 2011

VIDEO | Cea mai stupida eliminare - a sutat in gheata si a lovit arbitrul

La meciul Stoke City - Maccabi Tel Aviv (scor: 3-0), disputat in luna octombrie, in grupele Europa League, s-a petrecut o faza amuzanta si stupida, in acelasi timp. Yoav Ziv, jucatorul oaspetilor, a fost eliminat, dupa ce a sutat in propria… gheata, iar aceasta a zburat in arbitrul asistent! Respectiva gheata ii iesise din picior, calcat fiind de un adversar. Suparat pentru ca arbitrul nu a acordat fault, israelianul a avut o reactie care i-a adus eliminarea. Degeaba si-a cerut scuze, arbitrul grec Anastasios Kakos a fost de neinduplecat, aratandu-i cartonasul rosu. Iar UEFA l-a suspendat 3 etape.

Pentru Yoav Ziv aceasta a fost a doua eliminare din cariera, dar cu siguranta si cea mai stupida.

6 comentarii:

  1. Pare amuzant, dar pana la urma eliminarea este corecta!

    RăspundețiȘtergere
  2. prima data iii scoate cartonasul rosu dupa care cart galben decii se vede ca arbitruu a gresit aici a vrut sai scoata cart galben dar cum nu sa uitat ia dat ruso direct dar in acest caz se poate sa ramana in teren ronaldhino pt ca arbitru dak gresteste se poate intoarce asupra deciziei nui asa:???

    RăspundețiȘtergere
  3. Arbitrul ii face clar semn sa se duca la vestiare,deci in mod cert a vrut sa-l elimine.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Nyko: Situatia in sine este amuzanta... Faza stupida in urma careia jucatorul ajunge sa primeasca rosu! Si eu consider ca eliminarea este corecta, chiar daca respectivul nu cred ca a intentionat sa loveasca arbitrul!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Anonim 1: Cred ca ai vazut alt film! :)) Sigur nu vorbesti de situatia de mai sus. Banuiesc la ce te referi... Voi posta si acel video in care Ronaldinho primeste rosu. Te astept acolo cu alt comentariu! ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Gestul jucatorului ar avea ca urmare faptul ca asistentul nu semnalizeaza faptul ca el fusese calcat,descaltat de un adversar:"Uite ba ,m-a descaltat."Nu credeti ?Imediat isi da seama ca a comis-o si incearca sa dreaga cumva gestul sau.Rosu fara dubii.

    RăspundețiȘtergere