"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

joi, 1 decembrie 2011

Congres National al Sindicatului Arbitrilor/Ploiesti, 14 decembrie

Arbitrii si asistentii din primele 3 ligi sunt invitati sa ia parte la Congresul National al  Sindicatului Arbitrilor de Fotbal din Romania, care va avea loc la Ploiesti, pe 14 decembrie, ora 16:00. La aceasta intalnire si-a anuntat participarea si conducerea Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Locatia urmeaza a fi stabilita in functie de numarul participantilor, care trebuie sa-si confirme prezenta pana pe data de 7 decembrie.

Cel mai important punct pe ordinea de zi este “Alegerea presedintelui SAFR, prim-vicepresedintelui si a celor 4 vicepresedinti”.

Conform statutului: ”Sindicatul Arbitrilor de Fotbal din România, denumit în continuare SAFR, este o organizaţie fără caracter politic, autonomă şi nonguvernamentală, constituit în scopul apărării drepturilor şi promovării intereselor profesionale, economice, sociale, culturale şi sportive ale membrilor săi, prevăzute în legislaiţa naţională, în tratatele, acordurile şi convenţiile internaţionale la care România este parte, în contractele individuale de muncă, convenţiile civile şi legislaţia muncii în domeniu.”

Pentru mai multe detalii despre acest congres, cat si despre statutul SAFR, dati click aici.

Un comentariu:

  1. o alta forma de conducere, bazat pe principii coministe, nu ca as fi impotriva sindicatelor, pentru ca din punctul meu de vedere arbitrii nu au un for care sa ii apere, mai ales la nivel judetean, te trezesti de exemplu ca esti chemat la comisia de disciplina a arbitrilor unde mergi ca la ghilotina, stii sigur ca nu ai nici o sansa sa scapi, fara vreo sanctiune indiferent daca ai gresit sau nu, astept cu interes sa se infiinteze si la judete sindicatul arbitriilor care sa faca parte atat din comisiile de disciplina ale arbitriilor si ale AJF-urilor cat si din Biroul executiv.

    RăspundețiȘtergere