"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

luni, 6 septembrie 2010

Primul concurs organizat de catre "ScoalaDeArbitri" incepe maine!

Sambata trecuta va anuntam despre faptul ca saptamana aceasta urmeaza sa debuteze un concurs cu premii foarte interesante, pentru fanii "ScoliiDeArbitri" (vezi aici). Ei bine, acesta va incepe chiar maine, iar prima editie se va desfasura pe parcursul lunii septembrie, urmand ca la inceputul lui octombrie sa desemnam castigatorii si sa pornim... editia a II-a. Practic concursul va fi lunar, deoarece vrem sa dam posibilitatea cat mai multora dintre vizitatorii fideli ai "ScoliiDeArbitri" de a castiga macar unul dintre premiile oferite de catre sponsorul nostru, invatand, in acelasi timp, Legile Jocului. Pentru ca dorinta mea si a lui Dragos Iliescu, cel cu ajutorul caruia voi organiza concursul, este ca aceia care participa sa nu o faca doar pentru premii ci si pentru a-si verifica cunostintele fotbalistice, in general, si pe cele legate de arbitraj, in mod special.
Despre Dragos Iliescu va pot spune ca locuieste in Craiova  si este arbitru asistent in Liga I. Totodata, el detine cel mai bun sit din Romania de acesorii pentru arbitraj, http://www.accesorii-arbitraj.ro/, care va fi si sponsorul acestui concurs.

Vor fi intrebari din fotbal si arbitraj, iar la finalul fiecarei luni se va face un clasament in urma caruia primii trei vor fi premiati. Pentru prima luna vor fi puse in joc: un tricou cu maneca lunga marca ADIDAS, doua fluiere FOX (fara bila), o cana personalizata, o cutie de GATORADE - pulbere si un breloc.

In concluzie... tineti aproape, pentru ca maine voi publica regulamentul concursului precum si primele intrebari!

5 comentarii:

  1. raspunsurile la intrebari le vom trimite pe mail sau ca si comentariu??

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru "player": Și, și... detaliile maine!

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte interesant , te felicit Ionut pt aceasta initiativa

    RăspundețiȘtergere
  4. am voie sa particip si eu?:))...cred k or sa fie mai interesati sa intre pe blog,desi erau si pana acuma;)..andreea popa

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru "andreea popa": Cu exceptia rudelor mele si ale lui Dragos Iliescu, poate participa toata lumea la acest concurs, deci si tu! ;) Eu sper sa fie interesati in primul rand sa-si testeze cunostintele din fotbal si arbitraj.

    RăspundețiȘtergere