"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

sâmbătă, 4 septembrie 2010

Imagini de la UEFA Regions' Cup / Romania a pierdut primele doua jocuri

In aceasta perioada Romania participa la Cupa Regiunilor, o competitie organizata de catre UEFA pentru fotbalistii amatori. Reprezentanta tarii noastre, formata exclusiv din jucatori care evolueaza in campionatele AJF Prahova, se afla in Ungaria, acolo unde se desfasoara primul tur preliminar al editiei 2010-2011. “Prahova Muntenia” – titulatura sub care participa Romania -, face parte dintr-o grupa alaturi de reprezentantele tarii gazda (West Hungary), a Israelului (Carmiel Safed) si a Armeniei (Malatia). Costurile intregului turneu, ca si cele ale cantonamentului centralizat dinaintea plecarii in Ungaria, sunt suportate de catre Federatia Romana de Fotbal.
Din pacate, desi multi sperau la o calificare in turul urmator, avand in vedere faptul ca toti componentii echipei noastre sunt fosti jucatori de Liga a III-a, acestia au pierdut primele doua jocuri irosind orice sansa de a merge mai departe. Daca in prima partida prahovenii au fost invinsi cu 4-1 de catre West Hungary, in cea de-a doua a venit randul celor de la Carmiel Safed sa castige cu 2-0. Ultimul joc al selectionatei noastre va avea loc in aceasta seara, adversara fiind Armenia, outsiderul grupei. Sa speram ca baietii nostri vor castiga acest meci, atenuand putin dezamagirea necalificarii in turul urmator.

De la stânga la dreapta - rândul de sus: Bogdan Şandru (Tricolorul Breaza), Gheorghe Vane (Unirea Câmpina), Marius Mihai (Prahova 2010 Tomşani), Ionuţ Filip (Prahova 2010 Tomşani), Georgian Matei (Progresul Drăgăneşti), Gheorghe Bărăgan (Prahova 2010 Tomşani); rândul de jos: Daniel Stoian (Avântul Măneciu), Nicolae Ghiţă (Unirea Urlaţi), Iulian Militaru (Avântul Măneciu), Liviu Cernea (Avântul Măneciu), Marian Stanciu (Avântul Măneciu).
Interesante sunt si delegarile arbitrilor la acest turneu, primele doua jocuri ale “Prahovei” fiind oficiate de catre acelasi central, Yuriy Moseychuk, din Ucraina. De asemenea, alaturi de el s-a aflat si conationalul sau Mykola Levko, arbitru asistent la ambele partide. La jocul de asta a fost delegat un cavaler al fluierului din Croatia, Domagoj Vuckov, asistentii nefiind inca afisati. Dar haideti sa vedem brigazile complete precum si imagini cu arbitrii primelor doua jocuri, cu mentinea ca despre Moseychuk, care se afla pe lista FIFA din anul 2004, voi vorbi intr-un material separat.

West Hungary – Prahova Muntenia 4-1 (3-1)
Stadion: "Varosi" (Sopron). Spectatori: 100
A marcat pentru Prahova: Matei (14)
Avertismente: 5 (3-2)
A: Yuriy Moseychuk (Ucraina)
A1: Mykola Levko (Ucraina)
A2: Raymond Whyte (Scotia)
R: Bobby Madden (Scotia)


Prahova Muntenia - Carmiel Safed 0-2 (0-0)
Stadion: "Buk" (Buk). Spectatori: 100
Avertismente: 5 (3-2)
Lovituri de pedeapsa: 1 (0-1)
A: Yuriy Moseychuk (Ucraina)
A1: Mykola Levko (Ucraina)
A2: Lajos Toth (Ungaria)
R: Szabolcs Szilasi (Ungaria)

2 comentarii:

  1. stiu ca erau si de la Plopeni niste jucatori...de ce n-au jucat?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru "Andrei": Din ce stiu eu au fost selectionati numai jucatori din campionatele organizate de catre AJF Prahova. Cei de la CSO Plopeni, daca la ei te referi, participa in campionatul organizat de catre FRF, fiind la Liga a III-a. Totodata ei nu mai au statut de amatori.

    RăspundețiȘtergere