"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

miercuri, 1 septembrie 2010

Echipament nou si pentru arbitrii de la Ligile 2 si 3

 

In aceasta vara CCA a semnat un contract de sponsorizare cu firma Umbro, cea care va furniza echipamentul arbitrilor din primele trei ligi, renuntandu-se astfel la marca italiana Diadora. Fondata in 1924, de catre fratii Harold si Wallace Humphreys, firma britanica a devenit parte a grupului Nike in februarie 2008, tranzactia incheindu-se pentru aproximativ 580 milioane de dolari. Sponsor oficial al nationalei Angliei, Umbro a imbracat, de-a lungul timpului, aproape toate echipele britanice de fotbal, produsele sale vanzadu-se in peste 90 de tari din intreaga lume.

Daca arbitrii din Liga I au primit deja noul echipament, cei de la Ligile 2 si 3 il vor primi probabil in iarna, pentru a-l folosi din returul campionatului in curs. Acestia vor suporta o parte a costurilor pachetului de produse "Umbro", urmand a achita suma respectiva pana la data de 01.10.2010.

Modelul de echipament pentru cavalerii fluierului din Romania este cel prezentat in imaginile de mai sus de catre Marius Avram (stanga), Alexandru Tudor (centru) si Cristi Balaj (dreapta).

Sursa foto: frf-cca.ro

4 comentarii:

  1. contract de sponsorizare pe 1 an de zile echipament 354 euro, arbitrezi jumatate de tur sa-ti achiti echipamentul, cel putin la liga 3, plus ce bani mai dai pe ghete se aduna ceva, si dupa mai sunt si pusi la zid ca vin pentru bani la arbitraj

    RăspundețiȘtergere
  2. stie cineva cat se plateste?

    RăspundețiȘtergere
  3. tocmai am spus in comentariul meu de mai sus

    RăspundețiȘtergere
  4. vrei sa spui ca 354 euro o "parte" din pret? din ce e compus pachetul?

    RăspundețiȘtergere