"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

sâmbătă, 9 februarie 2013

Judecatoria respinge “smecheria”... AJF Prahova, pe urmele Doljului?!

Foto: Sport Campina

Telenovela “AJF Prahova” continua, cu episodul “Judecatoria respinge smecheria!”. Dupa ce a anulat alegerile pentru functia de presedinte, programate initial pe 14 decembrie 2012, AJF Prahova a adus cateva modificari propriului statut, care contravin statutului cadru impus de catre Federatia Romana de Fotbal. Cea mai importanta se refera la conditiile de participare la alegerile pentru functia de presedinte al asociatiei, menite sa indeparteze eventualii contracandidati. Mai mult, desi ar fi trebuit sa-l trimita catre FRF pentru avizare, cei de la AJF Prahova au incercat o alta “smecherie”, sfidand practic forul suprem, conform site-ului Sport Campina. Au depus statutul mai intai la Judecatorie, crezand probabil ca cei de acolo, nefamiliarizati cu regulamentele federatiei, vor inghiti “galusca” si-l vor legaliza. Numai ca au avut parte de cateva surprize. Prima, pe 22 ianuarie, cand a fost amanata solutionarea cauzei (programata ciudat, chiar la o zi de la depunere!), iar a doua pe data de 5 februarie cand s-a pronuntat sentinta: “Respinge cererea ca neintemeiata”! Bine, vor sari repede cei in cauza - urmeaza recursul. Asa este, dar e greu de crezut ca oamenii legii vor da alta solutie, mai ales ca “la dosar a fost depus un document din partea Compartimentului Juridic al FRF, prin care se preciza că Statutul nu a fost ratificat de FRF, etapă obligatorie înaintea înregistrării modificărilor la Tribunal”, conform Sport Campina, singurul site care scrie constant despre fenomenele paranormale de la AJF Prahova. 

Ce o fi fost in capul oficialilor asociatiei atunci cand au facut lucrurile respective, nu pot sa inteleg... De fapt, ca sa fiu foarte sincer, ma fac ca nu inteleg! Si, desi as mai avea destule lucruri de spus si multe intrebari de pus, ma abtin pentru moment sa mai comentez prea mult pe aceasta tema. Las presa de specialitate sa se ocupe de caz. Atunci cand se va hotari sa scrie... Prietenii stiu de ce!

Ah... era sa uit! Foarte interesanta mi se pare pozitia presedintelui AJF Prahova, domnul Silviu Cringasu, care a refuzat sa comenteze decizia Tribunalului, la solicitarea celor de la Telegrama. Oare de ce?

PS: Pentru eventualii contestatari: Art. 45 alin. 4 din Statutul FRF “Statutele şi regulamentele asociaţiilor judeţene de fotbal şi a municipiului Bucureşti aprobate de adunările lor generale, sunt avizate de Comitetul Executiv al FRF. Modificările şi/sau completările aduse acestora, fără avizul Comitetului Executiv al FRF, sunt nule de drept.Pam, pam!


Cititi si:


2 comentarii:

  1. aveti si voi acolo o groaza de treaba.chiar nu se vrea o indreptare spre normal in tara asta?macar o parte dintre ziaristi-care au ramas neatinsi-sa publice insistent mai multe lucruri bizare....

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru anonimul de mai sus. Ai dreptate in tara noastra nimic nu este normal. Atata timp cat suntem impasibili si nu ne intereseaza cum ne conduc unii (se imbogatesc pe seama noastră, din banii nostrii, iau decizii aiurea convenabile numai lor si noi suntem impasibili, etc,), ne meritam soarta. Din punctul meu de vedere, la impasibilitatea si lasitatea noastra cronica, sunt fraieri ca nu fac mai multe matrapazlacuri. Este incredibil cum putem accepta sa ne conduca numai nonvalori si smecheri. Important este un lucru, daca vrem sa se schimbe cevs. Sa avem taria sa reactionam,sa nu mai acceptam compromisuri (care uneori ne convin, dar in timp se intorc impotriva noastra, sa nu ne mai fie frica si sa avem reactiile care pot duca la progres si inlaturarea acestor smecheri care huzuresc pe bunul nostru simt si lipsa noastra de reactie.

    RăspundețiȘtergere