"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

joi, 22 noiembrie 2012

Observatori din Rusia si Norvegia pentru arbitrii romani


La jocurile de asta-seara, brigazile conduse de Cristian Balaj si Ovidiu Hategan vor fi notate de observatori din Rusia, respectiv Norvegia.

La Metalist Harkov (Ucraina) - Bayern Leverkusen (Germania), meci arbitrat de catre Cristian Balaj, Zoltan Szekely, Sebastian Gheorghe, Marius Avram, Istvan Kovacs si Aurel Onita (rezerva) UEFA l-a trimis pe Nikolai Levnikov (foto dreapta / fclokomotiv.com), fost purtator al ecusonului FIFA. In varsta de 56 de ani, acesta a condus jocuri internationale in perioada 1992-2001. In palmaresul sau figureaza, printre altele, un turneu final de Campionat European (Anglia, 1996) si unul de Campionat Mondial (Franta, 1998).

Ovidiu Hategan, Cristian Nica, Octavian Sovre, Alexandru Tudor, Sebastian Coltescu si rezerva Radu Ghinguleac, arbitrii partidei AIK Solna (Suedia) si Napoli (Italia), vor fi observati de norvegianul Rune Pedersen (foto stanga / fotball.aftenposten.no). Mai tanar cu cativa ani decat Levnikov, norvegianul nascut in 1963 s-a aflat pe lista FIFA in perioada 1990-2002. Si in palmaresul sau figureaza prezenta la Campionatul Mondial din Franta - 1998.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu