"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 9 septembrie 2012

CONCURS - Saptamana 3 (ultima) | Am afisat raspunsurile oficiale

Premiul 1

Astazi am afisat raspunsurile oficiale si pe cele ale voastre la intrebarile din a treia saptamana (ultima) a concursului organizat de catre “ScoalaDeArbitri” in colaborare cu www.accesorii-arbitraj.ro, primul magazin online de produse pentru arbitri din Romania.  

Urmeaza ca pana la finalul zilei sa public si statistica. Deoarece sunt foarte multi cei care au raspuns corect, realizand punctaj maxim, cele 8 premii vor fi atribuite in urma tragerii la sorti. Aceasta va fi organizata pana miercuri, 12.09.2012.

Click pe linkul de mai jos pentru a vedea raspunsurile oficiale si pe cele ale voastre.

Un comentariu:

  1. Se pare ca sunt ceva probleme cu platforma "blogger". De aceea, postez aici un comentariu facut de mine la materialul "CONCURS WWW.ACCESORII-ARBITRAJ.RO / Aici vor fi postate intrebarile si raspunsurile". Iata cum arata:

    Am primt un comentariu de la "ex", referitor la raspunsul de la ultima intrebare "Care a fost jocul cu numarul 150 al lui Sebastian Coltescu in Liga 1?". In continuare se spunea ca "Raspunsul il gasiti pe blog". Raspunsul oficial, pe care l-am afisat este: "Astra Ploiesti - Steaua Bucuresti", asa cum apare si in materialul de pe blog. Desi i-am dat accept pentru publicare, comentariul lui "ex" nu a fost inca afisat. Probabil este vorba de o problema a platformei "blogger". Pentru a nu exista discutii, iata cum arata acest mesaj:

    "conform lpf, site-ul oficial al ligii I. http://www.lpf.ro/etapa2.htm

    astra giurgiu - steaua bucuresti"

    Acum explicatiile mele: important era sa se spuna ASTRA. Ploiesti sau Giurgiu nu conta, pentru ca e vorba despre una si aceeasi echipa. Mai ales ca, in prezent, este o mare dilema cu numele acestei echipe. In presa, pe site-ul FRF sau pe cel al CCA apare inca ASTRA PLOIESTI. Daca erau doua "Astre" era cu totul altceva. Consideram raspuns gresit, daca, de exemplu, scria cineva Astra Bucuresti ori Brasov.

    Ca idee verifica si aceste link-uri:

    GSP, etapa a 7-a: ASTRA Ploiesti – Dinamo 1-0: http://www.gsp.ro/meciuri-live/astra-ploiesti-vs-dinamo-341-2229.html

    Statistica FRF - etapa 7: "Succesul SC Astra Ploieşti în faţa lui SC Dinamo 1948 Bucureşti a fost adus de primul zambian prezent în fotbalul românesc..." http://frf.ro/sectiune/stiri/articol/cifrele-etapei-7-campionatului-ligii-i

    Delegari - etapa 8 - SC FC Universitatea Cluj SA - CS FC ASTRA Ploieşti: http://www.frf-cca.ro/delegari/1/0/0

    RăspundețiȘtergere