"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 9 septembrie 2012

CONCURS | Record de participanti - peste 100 / Vezi cine sunt finalistii

UPDATE (11.09.12): Tragerea la sorti va avea loc miercuri-seara, 12 septembrie. In total, sunt 49 de finalisti (a fost adaugat StefyStef)!

Concursul organizat de catre “ScoalaDeArbitri” in colaborare cu www.accesorii-arbitraj.ro, primul magazin online de produse pentru arbitri din Romania, a ajuns la final, batand toate recordurile de pana acum. Au fost peste 100 de participanti, mai exact 104, 49 realizand punctaj maxim. Dintre acestia din urma se vor alege cei 8 fericiti castigatori ai premiilor puse in joc. Desemnarea lor se va face printr-o tragere la sorti, care va fi organizata pana cel tarziu miercuri, 12 septembrie 2012.

Va multumesc tuturor celor care ati participat si va astept si la urmatoarele concursuri care vor fi organizate de catre ScoalaDeArbitri!

Vedeti mai jos lista cu cei 48 de finalisti.


  1.  
Panty8

  1.  
Ovidium

  1.  
maryusinho

  1.  
2ndGenRef

  1.  
texanu92

  1.  
Pop Marinel

  1.  
bureata

  1.  
ARBITRU

  1.  
Vlad Popa

  1.  
Petrevirgil (anonim-1)

  1.  
Catalin

  1.  
andalungu

  1.  
Ionescu Mihai (mihaitzaa22)

  1.  
Antal

  1.  
ady

  1.  
silviu93

  1.  
Cocoandrei

  1.  
klaufl25

  1.  
prepinho

  1.  
dan29

  1.  
georazvan

  1.  
Pavel-Cojocaru Andrei

  1.  
ex290166

  1.  
Barone

  1.  
john

  1.  
TRITICO

  1.  
Beschea

  1.  
Varzan Daniel

  1.  
TYCAMI

  1.  
Robert123

  1.  
Alin Gheorghe

  1.  
Doctorul

  1.  
cristi1992

  1.  
Mugurel S.

  1.  
danimunte

  1.  
tyby04

  1.  
huncsio

  1.  
Andrei.M (Andrei Mihalcut - anonim - 1)

  1.  
pacino

  1.  
bazso3

  1.  
GheoneaIonel

  1.  
Estefano

  1.  
Addi

  1.  
vmihalcut

  1.  
Dan Ucenic

  1.  
pvalentin

  1.  
Victor Stan

  1.  
Marius

  1.  
StefyStef

Click pe link-ul de mai jos pentru toate detaliile despre concurs (regulament, premii, intrebari, raspunsuri): 
http://scoaladearbitri.blogspot.ro/2012/08/concurs-wwwaccesorii-arbitrajro-aici.html
PS: Pentru eventualele nelamuriri, lasati, va rog, un comentariu la aceasta postare sau trimiteti un mail pe adresa scoaladearbitri@gmail.com.

4 comentarii:

  1. "ABBA" a trimis urmatorul comentariu la materialul "CONCURS WWW.ACCESORII-ARBITRAJ.RO / Aici vor fi postate intrebarile si raspunsurile" :

    Rspunsul meu si al lui Adrian Nicolaescu de ce nu au aparut aici si de ce au aparut doar in partea dreapta sus la ultimele comentarii? Va multumesc. ABBA

    Explicatie: Cred ca este o problema a platformei "blogger". Se incarca mai greu pagina, probabil si din cauza faptului ca sunt foarte multe comentarii (peste 200). Din pacate pentru voi doi, nu intrati la tragerea la sorti, deoarece ati depasit termenul in care puteati trimite raspunsurile la intrebarile din saptamana 3. Limita era 7 septembrie, iar voi ati trimis pe 8!
    In aceeasi situatie se afla si PopEla, care a trimis raspunsul la prima intrebare pe 25 august, desi limita era 24 august!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ionut,asa e din pacate am zis ca trimi si trimit si am tot amanat pana mi-am adus aminte dupa vineri ora 23.59 e vina mea. Am vazut lista cu cei calificati in finala,dar mi-am facut si eu o evidenta si poate e bine sa te mai uiti odata, poate am gresit eu dar, apar in plus fata de evidenta mea luata in urma raspunsurilor aparute aici urmatorii: vmihalcut, Victor Stan si Marius care nu au aparut cu 3 raspunsuri corecte,iar Vali Valentin care are 3 raspunsuri corecte nu apare. Poate e o greseala de a mea,dar mie asa mi-a iesit.Scuze pentru mesaj si daca s-a produs o eroare in statistica pe care si eu am facut-o cu privire la acest concurs. ABBA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi verifica din nou lista si daca mi-a scapat ceva o voi reface. Nu trebuie sa te scuzi. Pana la urma important este ca lista finalistilor sa fie corecta!

      Ștergere
    2. Am verificat, din nou, cele peste 200 de comentarii, la sugestia ta. Interesant este ca atat in statistica realizata de tine, cat si in a mea, nu aparea “StefyStef”, care a realizat punctaj maxim si va intra in finala. In concluzie, vom avea 49 de finalisti. In schimb, sesizarea referitoare la vmihalcut, Victor Stan, Marius si Vali Valentin, nu se confirma. Primii trei au punctaj maxim, deci raman printre finalisti, in timp ce ultimul a acumulat cu 1 punct mai putin, deoarece a raspuns gresit la prima intrebare din saptamana 2. Mai jos vezi zilele in care au trimis raspunsurile si punctajul fiecaruia.

      vmihalcut
      S1: 23 august = 2p
      S2: 29 august = 2p
      S3: 7 septembrie = 2p

      Victor Stan
      S1: 24 august = 2p
      S2: 31 august = 2p
      S3: 7 septembrie = 2p

      Marius
      S1: 23 august = 2p
      S2: 29 august = 2p
      S3: 7 septembrie = 2p

      Vali Valentin
      A gresit raspunsul la prima intrebare din saptamana 2 (28 august), realizand in total 5 puncte, cu unul mai putin decat cei ajunsi in finala.

      PS: Multumesc, ABBA, pentru antentionare! Pana la urma a fost bine, desi nu pentru cine s-a dorit, ci pentru cine s-a nimerit! Pe aceasta cale ii cer scuze lui StefyStef, deoarece nu l-am inclus initial printre finalisti. Maine vom afla castigatorii! Succes, tuturor!

      Ștergere