"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

miercuri, 12 septembrie 2012

CONCURS | Am desemnat castigatorii: 7 sunt din Romania, 1 din Canada


Asta-seara am desemnat castigatorii concursului organizat de catre “ScoalaDeArbitri” in colaborare cu www.accesorii-arbitraj.ro, primul magazin online de produse pentru arbitri din Romania. Va reamintesc faptul ca la tragerea la sorti au intrat 49 dintre cei 104 participanti, unii dintre ei chiar din strainatate. De altfel, premiul trei se va duce tocmai in Canada. Dar iata cine sunt castigatorii celor 8 premii oferite de catre sponsorul www.accesorii-arbitraj.ro:


PREMIU
NUME / LOCALITATE
1
2ndGenRef / Bucuresti
2
silviu93 / Brasov
3
dan29 / Ottawa (Canada)
4
Mugurel S. / Gheboieni (Dambovita)
5
TYCAMI / Rudina (Mehedinti)
6
John / Tautii Magheraus (Maramures)
7
Catalin / Targoviste
8
bazso3 / Cluj-Napoca

Felicitari castigatorilor!

Va multumesc tuturor celor care ati participat si va astept, in numar la fel de mare, si la urmatoarele concursuri care vor fi organizate de catre ScoalaDeArbitri!

PS: Ii rog pe cei 8 castigatori sa-mi trimita cate un mail pe adresa scoaladearbitri@gmail.com, cu toate datele de contact (nume, adresa pe care sa fie trimis premiul si un numar de telefon). Premiile vor fi expediate, in cateva zile, de catre sponsorul concursului.

Premiile le puteti vedea dand click pe link-ul de mai jos:


4 comentarii:

  1. Multumim pentru premii, sunt de un real folos daca participantii sunt arbitrii. Sa continuati prin alte concursuri, astfel atragand concurenta si dorinta de a ne implica si mai mult in fenomenul Fotbal, iar pentru unii in activitatea de arbitraj.

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci mie chiar nu imi vine sa cred ca am castigat:o.Mai mult decat un multumesc nu am ce sa zic si deabia astept sa fac tragerea la sorti si sa zic "rosu s-au negru?".

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt cel mai fericit ca am castigat acest concurs! Nu am castigat niciodata nimic si credeti-ma este un sentiment unic! De abia astept sa dau startul primului meci avand la mana ceasul SMART HEART! Multumesc din suflet Scoala de Arbitri si Accesorii Arbtraj!

    RăspundețiȘtergere
  4. Un concurs suberb cu premii atractive! Multumesc mult pentru sansa si pentru premii!
    Mult succes in continuare Scoala de Arbitrii si Accesorii Arbitraj!

    RăspundețiȘtergere