"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

miercuri, 9 mai 2012

Mihai Amoraritei, arbitru Lot National: “Fara munca si sacrifiu nu poti face pasul catre inalta performanta”




Component al Lotului National de arbitri, tanarul Mihai Amoraritei a acordat zilele trecute un interviu site-ului frf-cca.ro, in care vorbeste despre cariera sa de pana acum.

Nascut pe 18 mai 1987, la Campina, cel de-al doilea municipiu al judetului Prahova, acesta a devenit arbitru in 2005. Patru ani mai tarziu a promovat in Liga 3, de unde a facut saltul catre esalonul secund - in 2011. In total a condus peste 600 de partide, de la nivel de juniori pana la seniori.



Absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport (Bucuresti) - Specializarea Kinetoterapie -, Mihai Amoraritei vorbeste despre sacrificiile pe care le-a facut, de-a lungul timpului, cu gandul ca intr-o zi va ajunge chiar pe lista FIFA.

Iata cateva fraze extrase din interviul publicat pe site-ul frf-cca.ro:

“Mi-a fost greu sa renunt la fotbal, dar ma bucur ca am gandit cu capul si nu cu inima”

“Ca orice arbitru, imi doresc sa ajung cat mai sus in ierarhiile FIFA, dar sunt constient ca pentru acest lucru trebuie sa ma pregatesc continuu de-a lungul carierei.”

“Celor aflati la inceput de drum le pot transmite ca fara multa munca si sacrifiu nu pot face pasul catre inalta performanta.”

Cititi aici  intregul interviu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu