"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

joi, 3 noiembrie 2011

INCENDIAR | Asistentul FIFA Cristi Nica vorbeste despre mafia care se crease in arbitrajul romanesc



Gazeta Sporturilor de astazi publica un alt interviu incendiar despre modul in care lucra vechea conducere a CCA. Dupa ce, cu 10 zile in urma, Adrian Vidan dezvaluia presiunile incredibile la care a fost supus, un alt asistent FIFA vorbeste despre cum a fost dus in jos arbitrajul romanesc. Este vorba despre ploiesteanul Cristian Nica, multi ani unul dintre cei mai buni arbitri asistenti din Romania.

Click aici aici pentru a citi materialul semnat de catre Daniel Udrea, iar aici pentru a vedea detalii despre cariera lui Nica. Fost presedinte al Comisiei Judetene a Arbitrilor Prahova, acesta a fost matrasit si de catre conducerea AJF, in 2010, dupa 3 ani in care daduse o alta fata arbitrajului prahovean. Iar cei care cunosc situatia stiu despre ce vorbesc! Coincidenta stranie face ca aceste lucruri sa se fi petrecut cam  in aceeasi perioada. Sau sa nu fi fost doar o coincidenta?!

Un comentariu:

  1. Salutare Ionut!

    Tu dintre toti ar trebui sa stii cel mai bine ca nu exista coincidente in acest mocirlos fenomen intitulat cu destul de multa bunavointa - fotbal! Nu exista asa ceva, dar ceea ce ma mira cel mai mult ca sperietoare DNA inca nu si-a indreptat fata catre AJF Prahova. Probabil pestii sunt inca mici..si nu ma refer la cei de la balta din Fulga ci la cei din curtea AJF local.

    Vom trai si vom vedea daca inlaturarea din 2010 a grupului condus de Cristi a fost facuta la "ordin".

    PS: Inca nu mi-am revenit si nu pot sa cred ce spune Cristi...si ma gandesc ca la astfel de presiuni este logic sa existe si greseli. Ce inseamna sa pui lupu' paznic la stana, nu?

    RăspundețiȘtergere