"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

marți, 18 mai 2010

Alin Gheorghe, aproape de Liga a III-a

Astazi si maine, la Pitesti, va avea loc ultima parte a actiunii Comisiei Centrale a Arbitrilor, de monitorizare a tinerelor talente de la Liga a IV-a, in vederea promovarii acestora in Liga a III-a. Spre bucuria noastra, printre cei selectionati sa participe la etapa finala se afla si un reprezentant al Prahovei. Astfel, in urma prestatiei excelente de la partida pe care a condus-o, in data de 28 aprilie, in cadrul Campionatului Judetean Arges, tanarul arbitru ploiestean Alin Gheorghe (foto) a fost trecut pe lista fericitilor finalisti, confirmand, totodata, increderea acordata de catre membrii CJA. La acest joc, la care a fost prezent si presedintele Comisiei Judetene a Arbitrilor Prahova, Cristian Nica, impreuna cu secretarul comisiei, Razvan Fratila, Alin l-a avut ca supervizor, din partea CCA, pe fostul arbitru de prima divizie, Sajtos Laszlo, din Sibiu.
Reamintesc ca in prima etapa au participat, in 5 centre din tara, arbitri si arbitri asitenti din toate judetele acestia oficiind la cate un joc la care au fost observati de catre membrii Comisiei Centrale.
Examenul final va consta din trei probe: scris, fizic si practic. Prima proba, Alin o va sustine in aceasta seara, urmand ca maine, dupa cea scrisa, sa arbitreze un nou joc din cadrul Campionatului Judetean Arges, la care vor fi prezenti si membri ai CCA.
Ii urez mult succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu