luni, 9 mai 2011

La multi ani, Andrei!


Ploiesteanul Andrei Bobeica implineste astazi 19 ani. Despre el ati putut citi zilele trecute pe acest blog, tanarul cavaler al fluierului participand la Drumul Mingii, campania organizata de catre Timisoreana. 

Nascut in orasul „aurului negru”, Andrei a absolvit scoala de arbitri in primavara lui 2010, pentru ca in martie 2011 sa promoveze in Liga IV-a.

Deocamdata nu este hotarat ce sa aleaga... steagul sau fluierul, ambele placandu-i in mod egal. Indiferent de decizie ii urez mult succes!

PROFIL

Nume: Bobeica
Prenume: Andrei
Lotul: Liga A Prahova

Data si locul nasterii: 09.05.1992 / Ploiesti
Inaltime: 1.73 m
Greutate: 60 Kg
Domiciliul: Ploiesti / Prahova
Studii: este elev in clasa a XII-a la Colegiul
National “ Ion Luca Caragiale” Ploiesti
- Profil Matematica-Informatica

Anul in care a devenit arbitru: 2010
Anul obtinerii categoriei a II-a: 2010
Anul obtinerii categoriei a I-a: 2011
Anul promovarii in Liga a IV-a: 2011
Numar de jocuri arbitrate: 50

A jucat fotbal la: Metalul Plopeni (Intersport Plopeni) si C.S.M. Ploiesti (Astra Ploiesti). In prezent este legitimat la C.S.O. Plopeni.

Vezi aici cateva imagini, iar aici un video, cu Andrei pe Drumul Mingii, tronsonul Baicoi-Buzau. De asemenea, mai jos puteti vedea alte doua poze cu sarbatoriltul de astazi, de la un joc organizat de catre cei de la Gazeta Sporturilor, anul acesta, in luna martie. Cu mai multe imagini de la acea intalnire, dintre Liceul "Ion Luca Caragiale" si GSP, voi reveni intr-un material viitor.

Langa Florin Prunea...


Facand marcaj... "Mosului" Leonard Doroftei...

Un comentariu: