miercuri, 4 mai 2011

Barcelona in finala Champions League, dupa ultimul “El Clasico” din acest sezon / De Bleeckere a acordat 6 galbene


Realul lui Mourinho n-a reusit decat un egal (1-1) asta-seara pe “Camp Nou”, lasand drum liber  Barcelonei spre a saptea finala de Liga Campionilor.

Cu 3-1 la general “extraterestrii” au demonstrat, daca mai era nevoie, ca formeaza cea mai buna echipa a momentului, preocupati fiind doar de fotbal. Numai daca te uiti pe statistica partidei, fara sa vezi meciul, iti dai seama de acest lucru. Din cele 40 de faulturi fluierate de catre De Bleeckere, Messi si colegii sai au comis doar 9, restul apartinandu-le madrilenilor!!

Conform celor de la Marca, jucatorii Barcelonei au sutat de 6 ori pe spatiul portii, in timp ce ai Realului au facut-o doar o singura data! De asemenea, posesia a fost 62-38%, bineinteles tot in favoarea gazdelor. E de remarcat, totusi, ca fata de meciurile precedente baietii lui Mourinho au trecut de bariera celor 30%. Ar mai fi si loviturile de la colt, unde rezultatul este mai strans 3-2. J

Sa mai mentionam si faptul ca arbitrul belgian a folosit de 6 ori cartonasul galben. Aici insa madrilenii conduc detasat, cu 5-1! J

Din fericire, de data aceasta nu au mai fost eliminari, cele doua formatii incheind partida cu acelasi numar de jucatori ca la fluierul de start.

Realul a avut in schimb un gol anulat, de catre De Bleeckere, la 0-0. Cristiano Ronaldo l-a faultat, in cadere, pe Mascherano rapindu-i astfel sansa lui Higuain sa deschida scorul.


Sursa foto: MARCA, AFP

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu