"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

joi, 14 martie 2013

Ne-am mutat la adresa www.ScoalaDeArbitri.Ro / Va asteptam alaturi de noi!De la 1 martie 2013, ne-am mutat la adresa www.scoaladearbitri.ro. In speranta ca ne veti urma, va multumesc tuturor celor care ati fost alaturi de noi in cei trei ani de existenta (care s-au implinit exact pe 1 martie)!

Sper sa va placa noua imagine a “Primului site cu si despre arbitri din Romania”! Iar daca nu va place, astept parerile voastre la adresa de mail scoaladearbitri@gmail.com.  Daca vreti sa contribuiti cu materiale sau sa scrieti pe site-ul nostru, va astept cu drag.
De asemenea, ii rog pe toti cei cu care am facut schimb de link-uri sau pe cei care mi-au facut onoarea de a pune ScoalaDeArbitri pe site-urile lor sa inlocuiasca vechea adresa cu cea noua.


Mai jos aveti o parte din materialul de debut la noua adresa: www.ScoalaDeArbitri.Ro...

SCOALADEARBITRI A IMPLINIT 3 ANI! ASTAZI PLECAM PE UN NOU DRUM…

In urma cu exact 3 ani, pe 1 martie 2010, lansam ScoalaDeArbitri, primul blog cu si despre arbitri din Romania. Un proiect inedit pentru tara noastra, pornit din dragoste pentru fotbal, in general, si pentru arbitraj, in mod special. Nu stiam la vremea respectiva ce va urma sa devina ScoalaDeArbitri si impactul pe care il va avea in randul celor care practica aceasta activitate, pe cat de frumoasa pe atat de hulita in Romania. Mai ales ca ma adresam unui numar restrans de oameni… La inceput din Prahova, apoi din toata tara.
Mi-am asumat, constient, multe riscuri, fiind pe atunci arbitru activ intr-o tara dominata inca de umbrele trecutului si de politica “pumnului in gura”. Unora le-a placut ce am facut aici, altora nu, depinde de gusturile fiecaruia. Pe care le respect si nu le comentez. Ce m-a frapat si deranjat, in acelasi timp, insa, a fost tupeul celor care s-au crezut multi ani mai presus de orice… uitand ca exista un Dumnezeu! Pe care ei l-au mistificat, crezandu-se atotputernici! Nu voi da nume, pentru ca nu vreau sa ma mai razboiesc cu nimeni. Am multe lucruri mai importante de facut si nu vreau sa pierd timpul. Care si asa este foarte limitat…
Dupa trei ani de munca voluntara si multe nopti nedormite, astazi pornim pe un nou drum. O noua imagine, mai multe rubrici, dar aceeasi idee: un site pentru arbitri, cu si despre ei. Pentru a vedea despre ce este vorba, va asteptam zilnic pe ScoalaDeArbitri.Ro. In acelasi timp, usa va fi deschisa pentru cei care vor sa contribuie cu materiale sau sa faca parte din echipa noastra. Dupa cum observati, am schimbat si domeniul, trecand dupa blogspot pe .ro. Sper sa fie de bun augur!
Inainte de a incheia, as vrea sa amintesc si cateva date statistice, la ceas aniversar. In cei trei ani de existenta am avut peste 2000 de materiale postate, la care am primit peste 3500 de comentarii. Ne-au trecut pragul aproape 250.000 de vizitatori, cu peste 500.000 vizualizari! Cifre la care nici nu indrazneam sa visez in 2010, dar care m-au facut sa inteleg ca nu am pierdut timpul degeaba. Pe langa faptul ca am inceput sa deranjez, la un moment dat, probabil ca si aceste cifre i-au facut pe unii sa vizeze crezand ca-mi pot confisca “ScoalaDeArbitri”… Prietenii stiu despre ce vorbesc, insa am zis ca nu mai amintesc despre lucruri neplacute! Cititi continuarea aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu